Padbol, business si pasiune

Padbol este o oportunitate de afacere cu un profit deosebit de atractiv faţă de multe alte domenii de activitate. Printre avantajele care il recomanda mentionam:

• Noutate, tendinta moderna, acoperire internationala

• Investitie redusa si recuperare rapida, transformarea in timp foarte scurt a capitalului in profit

• Performanta economica excelenta, spatiu necesar redus: doar 60mp

• Recomandari medicale deosebite

• Adresare catre un public foarte larg, orice spectator/fan putand deveni practicant

• Complementar pentru alte sporturi, in special pentru fotbalul

 • Expunere mediatica la un nivel inalt

• Flexibilitate si portabilitate a constructiei

• Sistem competitional atractiv si accesibil tuturor categoriilor de persoane

• Marca inregistrata si sistem de selectie a licentiatilor

• Activitate indiferent de anotimp

  Spațiu foarte mic, rentabilitate uriașă

 Tabel comparativ cu suprafețele celor mai comune terenuri

Teren de Tenis (simplu) 195.80 mp mp per jucator (2 jucatori) = 97.90
Teren de Tenis (dublu) 261 mp mp per jucator (4 jucatori) = 65.25
Teren de Padel 210 mp mp per jucator (4 jucatori) = 55.00
Fotbal in sală 800 mp mp per jucator (10 jucatori) = 80.00
Squash 62.4 mp mp per jucator (2 jucatori) = 31.20
Teren de PADBOL 60 mp mp per jucator (4 jucatori) = 15.0

 

  • In momentul initierii unei afaceri, gradul de ocupare al terenurilor reprezinta una din cele mai importante considerente economice care trebuie luata in calcul. Din acest punct de vedere, terenurile de padbol ofera o performanta excelenta, fiind necesari doar doar 60 mp ( 10 x 6 metri), de 4 ori mai mic decat in cazul unui teren de tenis de camp si de 12 ori mai mic decat terenul de minifotbal.
  • Instalarea unui teren de Padbol (sau reamenajarea spatiilor existente, dar care au o rentabilitate scazuta) reprezinta o investitie cu o recuperare rapida a capitalului, transformandu-l intr-o afacere interesanta si foarte profitabila. Daca dimensiunile unui teren de padbol sunt de 4 ori mai mici decat ale terenului de tenis, rentabilitatetea financiara devine de 4 ori mai mare, preturile de inchiriere fiind aproximativ egale. Deoarece padbol este un sport care se joaca doar in 4 jucatori, costul de inchiriere resimtit de fiecare client in parte este si el atractiv.
  • Fiind ruda cu fotbalul si „tenisul cu piciorul”, la padbol exista deja clienti, care de abia asteapta sa poata juca in astfel de conditii. Pe de alta parte, noutatea, regulamentul, elementele aduse din padel, tenis si squash dau jocului un dinamism aparte, creand dependenta in randul “padbolistilor”. 
  •  Nu necesita autorizatie de constructie, nefiind o constructie permanenta. In cazul in care terenul nu este amplasat intr-o zona publica, ci intr-un complex sportiv de exemplu, nu este obligatorie o autorizatie de functionare de la primarii, existand insa obligatia obtinerii si respectarii tuturor avizelor, acordurilor si aprobarilor prevazute de acte normative in domeniu.

Beneficiarii Padbol ca afacere

Beneficiarii padbol ca afacere sunt acei investitori/dezvoltatori, entitati guvernamentale, asociatii, care vor achizitiona terenurile si licenta (drepturile de utilizare si exploatare), in vederea obtinerii de profit din :

-Inchiriere teren/ora, abonamente lunare/anuale

-Inchirierea terenului pentru diverse evenimente

-Organizare competitii locale/regionale, sub tutela Asociatiei Romanie de Padbol

-Posibitatea de a gazdui competitii nationale si internationale

-Cursuri initiere padbol, cluburi de padbol, scoli de padbol

-Cursuri de pregatire pentru competitii (nivel profesional/nivel amatori)

-Cursuri de completare a antrenamentelor de fotbal (copii/juniori/amatori/profesionisti)

-Padbol feminin (initiere/performanta), pregatire pentru competitii

-Incasari din spatii publicitare

-Incasari din sponsorizari /evenimente organizate de sponsori

 

In doar 6 ani de cand a fost patentat, Padbol s-a dezvoltat deja in 4 continente, dintre tarile membre ale Federatiei Internationale de Padbol facand parte Brazilia, Argentina, Uruguay, Panama, Mexic, USA, Spania, Portugalia, Italia, Suedia, Elvetia, Belgia, Franta, Anglia, Romania, Australia, si altele.

Tara cu infrastructura cea mai dezvoltata este Spania,  fiind instalate peste 100 de terenuri de padbol  in majoritatea regiunilor. Cele 2 ligi competitionale, precum si turneele regionale si nationale (masculin si feminin) au dus la castigarea a 3 titluri de campioni mondiali la masculin, si un titlu de vice-campioni mondiali la feminin.

Romania a castigat titlul suprem la feminin in anul 2016, la Campionatul Mondial Uruguay 2016, in septembrie 2017 a organizat Euro Cup Romania 2017, unde a castigat bronzul la masculin.

In septembrie 2018, Asociatia Romana de padbol  organizeaza Campionatul Mondial de Padbol, la care vor participa sportivi din aproximativ 20 de tari! Va fi spectacol mare in Romania!

Padbol este un sport dinamic și adaptat tehnologic la nevoile de stil de viață si la cerințele societății, iar celor care isi doresc sa se implice activ in dezvoltarea infrastructurii acestuia la nivel national  li se ofera garantia marcii, a criteriilor de selectionare a licentiatilor si in primul rand garantia unei afacerii  fara concurenta.

CONTACTAȚI-NE PENTRU OFERTA PERSONALIZATĂ