PADBOL CORPORATE

Se lanseaza  PADBOL CORPORATE! 

Se da startul competitiilor Padbol, in parteneriat cu Corporate Games Bucuresti, la Summer Corporate Games!

Padbolul imbină elemente din fotbal, tenis şi squash, poate fi incercat de oricine, indiferent de vârstă, sex, greutate sau înălţime,  şi dezvoltă coordonarea motorie şi reflexele. Se joacă în echipe de doi, pe un teren înconjurat de pereţi de sticlă care trimit mingea înapoi, fapt ce aduce jocului un dinamism aparte.

Alături de oamenii pasionați care  îl vor “adopta”  ca pe un “lifestyle” inca de la primul joc, si companiile vor avea beneficii notabile in urma investitiei in pachetele sportive marca Padbol. Aceste beneficii se vor reflecta in primul rand prin mentinerea sanatatii angajatilor (atat barbati cat si femei), dintre recomandarile medicale Padbol mentionand:

-imbunătătirea funcţiei cardiovasculare

-reducerea grăsimii şi înlăturarea grăsimii subcutanate la persoanele supraponderale si obeze

-scaderea tensiunii arteriale la pacienţii hipertensivi, reducând astfel necesitatea de medicamente

-reducerea nivelul colesterolului în sânge

-reducerea nivelul de glucoză în sânge la persoanele cu diabet

-imbunătătirea capacitatii plămânilor, circulaţiei şi, în general, oxigenarea nu doar a muşchilor, ci şi a creierului, organelor interne şi a pielii, ceea ce se reflectă într-o rezistenţă sporită la efort şi îmbunătăţirea funcţiilor digestive, renale, imunitare, endocrine, de stare, somn şi mentale.

-scaderea nivelului adrenalinei, al hormonului de stres şi creşterea nivelului de endorfine, ajutând la diminuarea stărilor emoţionale şi la îmbunătăţirea stării sufleteşti, care este reflectată în plan fizic, emoţional şi social.

Dar marile beneficii ale companiilor vin din motivarea angajatilor, aprecierea acestora, consolidarea echipei prin formarea de pasiuni comune, recunoașterea performanțelor sportive ale angajaților.

Iar cu Padbol performantele sportive pot atinge nivelul maxim, spectaculosul sport beneficiind de un calendar competitional international plin de evenimente. Astfel, cei mai buni si constanti “padbolisti” au sansa sa imbrace tricoul nationalei la Campionatul Mondial de Padbol  ce se va dasfasura in Montevideo, Uruguay (noiembrie 2016).

Si poate cel mai important aspect pentru cei mai ambitiosi (barbati sau femei) iubitori ai sportului, este ca au sansa sa concureze la Cupa Intercontinentala 2017 chiar sub privirile colegilor, Romania fiind selectionata de catre Federatia Internationala de Padbol, dintre cele aproape 20 de tari membre, pentru a gazdui acest eveniment.

Asociatia Romana de Padbol, ca organizator oficial al acestui important eveniment international, este deschisa astfel parteneriatelor cu companiile care doresc sa sustina performanta sportiva, dezvoltarea si evolutia sportului in Romania.

CUPA COMPANIILOR se va desfasura in mai multe etape, incepand cu luna aprilie si pana in noiembrie. Toata luna martie, terenurile de padbol din Herastrau vor fi “martisorul” bucurestenilor, fiind deschise show-ului si distractiei,  inscrierilor la competitii, accesarii ofertelor personalizate Padbol Corporate, atat de catre companii (ca beneficii pentru angajati), cat si direct de catre angajatii companiilor din Bucuresti.

 

flyer_Compani Fata (3)