CUPA INTERCONTINENTALA 2017

LogoPadbol_ICR2017

Cel mai spectaculos eveniment sportiv al anului!

Lovitura extraordinara de imagine pentru Asociatia Romana de Padbol, care a fost aleasă de către Federația Internațională de Padbol să fie gazda si organizatoarea Cupei Intercontinentale 2017, competitie de la care nu va lipsi nici una dintre fortele mondiale ale acestui sport!

Cupa Intercontinentala Romania 2017 se va desfasura in perioada 31.08-3.09, la Sala Sporturilor din Constanta, in parteneriat cu primaria Municipiului Constanta.

Sunt invitate sa ridice show-ul la fileu echipe din Argentina, Uruguay, Mexic, Panama, Brazilia, Spania, Italia, Portugalia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Anglia, Elvetia, Franta, Belgia, Australia, SUA. Cupa se anunta a fi un eveniment de exceptie, care se va bucura de o mediatizare deosebita, meciurile urmand a fi transmise live, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Votului de încredere pentru organizarea Cupei Intercontinentale 2017 in România a fost primit de noi ca o mare onoare, si vom face din aceasta un eveniment deosebit. De asemenea, in noua calitate de reprezentanti exclusivi pentru Europa de Est, dorim ca acest eveniment sa reprezinte un start al dezvoltarii padbolului  in aceasta zona.

 

 

Jucatorii care vor reprezenta Romania la Cupa Intercontinentala vor fi selectionati  in urma unui turneu la care orice iubitor al sportului se poate inscrie!

LogoPadbol_ICR2017

Iata clipul cu care Asociatia Romana de Padbol si-a inscris candidatura, si care a fost votat de celelalte tari membre ale Federatiei Internationale de Padbol!