EURO CUP 2017

IN PREMIERA, EURO PADBOL 2017, LA CONSTANTA!

Asociatia Romana de Padbol,  in parteneriat cu Asociatia Terra Semper Fidelis  Perspectiva pentru Viitor, asociatie cu experienta in organizarea de evenimente sportive,  isi unesc fortele pentru organizarea primul Campionat European din istoria padbolului, sportul exotic lansat la noi in tara in urma cu doar 2 ani. Evenimentul va avea loc in Constanta, in perioada 14-17 septembrie.

Noul sport  va bucura publicul constantean cu un eveniment unic in Romania, la care sunt invitati cei mai buni padbolisti din tarile europene, membre ale Federatiei Internationale de Padbol, precum Spania ,Portugalia, Franta, Belgia,Italia, Germania, Suedia.  Juan Miguel Hernandez  Mir & Miguel Angel Barcelo Alonso (Spania),  campionii mondiali 2014-2016 si echipa care ne-a eliminat din sferturi in Uruguay (Mondial 2016),  se vor lupta sa ramana in varful clasamentului mondial.

„Prin acest eveniment ne dorim sa aratam tuturor iubitorilor sportului, frumusetea si spectaculozitatea padbolul, precum si bucuria pe care acesta o poate aduce fiecarei comunitati, mai mici sau mai mari, din Romania. Euro 2017 este o competitie in premiera pentru padbolul , iar pentru noi, ca tanara asociatie, este prima competitie internationala pe care o gazduim. Din punct de vedere organizatoric, avem incredere ca vom fi la inaltime, prim prisma parteneriatului  incheiat, si suntem siguri ca padbol merita votului de incredere oferit de Consiliul Judetean Constanta si de Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta..”- Elisabeta Gherghisan, presedinte Asociatia Romana de Padbol.

Mix intre fotbal, tenis si squash, jucat intr-o „cusca de sticla”,  padbolul va aduce publicului constantean un alt fel de show. Pe parte de entertrainment, de la eveniment nu vor lipsi muzica, DJ, MC si  majorete, precum si numeroase premii si surprize pentru public. De asemenea, meciurile vor fi transmise live, putand fi vazute atat in Romania, cat si in toate celelalte tari in care padbolul a devenit noul sport national.

20507457_508293892852229_6251485115944259956_o