TURNEU SELECTIE CUPA INTERCONTINENTALA 2017

A inceput Turneul de Selectie pentru Cupa Intercontinentala Romania 2017!

S-a dat startul la competitiile Padbol, sportul care imbina distractia, prietenia si show-ul! Joci fotbal sau tenis cu piciorul? Atunci ai si padbolul in sange! Nu ai mai jucat Padbol? Vrei sa fi cool? Fata sau baiat, te invatam noi, la Padbol Offside arena si Padbol Sport Team din Bucuresti, in Cluj-Baza Napoca, in Bistrita si in …Mamaia!

Inscrie-te  in competitii  pe folmularul din pagina sau pe Facebook Padbol  Romania  si afla care  este cel mai talentat din gasca ta de prieteni! Ridica show-ul la fileu intre  peretii de sticla  si poti fi vedeta noastra  in august, la Cupa Intercontinentala din Mamaia!  Multe premii si super distractie  te astepta la …Padbol!

Turneul se va desfasura pe 3 nivele competitionale: incepatori, avansati, elite, in perioada martie-iunie 2017, in Bucuresti, Constanta, Bistritasi Cluj. Fiecare se poate inscrie in competitie,  la nivelul pentru care se simte pregatit. Locurile 1 si 2 din fiecare competitie se califica pentru nivelul superior.  Primele 2 locuri din competiile elite ale fiecarui oras se califica pentru faza finala pe tara. 

          Finalistii din faza nationala vor fi vedetele Romaniei la Cupa Intercontinentala 2017! (Mamaia, august 2017)

 

Inscrieri competitie :