Cupa Intercontinentala Romania 2017

cupa event fb 1

Pentru anul 2017 pregatim show total!  Cupa Intercontinentală de Padbol 2017 se va juca in Romania! Evenimentul va avea loc intre 31 august si 3 septembrie, la Sala Sporturilor din Constanta, cu spijinul Primariei Constanta si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

Nume importante ale Padbolului international, cum ar fi Spania, Franta, Argentina, Brazilia, Uruguay, precum si multe alte tari, vor ridica show-ul la fileu la cel mai spectaculos sport din lume, intr-un turneu televizat, cu meciuri transmise in direct la televiziuni locale si internationale.

Delegatiile vor fi cazate in Mamaia, la Hotel Del Mar ****, unul dintre hotelurile de top de  pe litoralul romanesc.

Padbol Romania isi propune ca anul 2017 sa se transforme intr-o nebunie nationala: sute de oameni sa incerce Padbol, zeci de echipe sa intre in competitie si noi terenuri sa se inaugureze in toate orasele mari. Va fi un an plin de evenimente, concursuri  selectii care vor aduce la fileu cei mai tari „padbolisti” ai tarii.

Odata cu deschiderea mai multor „orase padbol”,  vom porni si caravana „Padbol joaca pentru Romania!” care isi propune sa gaseasca cei mai talentati jucatori de padbol si sa ii aduca in echipa nationala, pentru a ne reprezenta in confruntarile internationale de top.

Bucuresti, Bistrita, Cluj, Constanta sunt orasele cu sansele cele mai mari de a se urca pe scena de joc a padbolului international.

img_314-c07cdfa231ac9158

hotel-del_mar-mamaia-6qekjuhxhkmg

Hotel-Del-Mar-Mamaia-Piscina-Exterioara-1

LVF1836

cafe-del-mar-mamaia

Del-Mar-6

del_mar_breakfast_5-10280x720

del_mar_standard_double_4-1000x667

sala-paris1-1024x684