Padbol isi consolideaza pozitia in Europa!

Cu mare entuziasm și, după o perioadă de proiectare, dezvoltare și formare,  compania Padbol International anunta infiintarea diviziunii Padbol Europa, creată pentru a sprijinii si consolida creșterea fiecăreia dintre țările sale componente, atat reprezentanți cat și licențiați.
 
IMG Bau & Verwaltungs AG, de origine elvețiană, grup condus de omul de afaceri Gaston Elsasser, este cea care va îndeplini această sarcină, care are deja un prim pas în buget și aprobat de către societatea-mamă. O investiție puternică urmează să fie făcute în publicitate și difuzare pe întreg continentul, precum si multe alte beneficii pentru toți licențiatii. De asemenea, alte proiecte, cum ar fi crearea Departamentului R & D (cercetare și dezvoltare), divizia de Marketing și Departamentul juridic vor fi un plus pentru padbolul european.
 
De tot acest proiect vizionar vor beneficia nu doar cei care se vor alatura sportului spectacol incepand de astazi,  ci acesta va crește în mod semnificativ valoarea specifică a tuturor celor care fac deja parte din Familia Padbol.
 
Practic, se va oferii un sprijin mai mare in  publicitate, un calendar competitional mai complet și mai atractiv pentru jucători, dezvoltarea unei linii oficiale de merchandising si imbracaminte, noi modele de terenuri de padbol, evenimente,  clinici sportive, traininguri  pentru antreprenori ( dezvoltatori de terenuri de padbol), etc.
 
De asemenea, ca si debut al acestui proiect, în câteva zile vor fi anunțate în mod oficial o serie de noi terenuri de Padbol, care vor fi date in folosinta si vor fi disponibile în timpul iernii europene.
 
Punerea in aplicare a proiectului va duce la o dezvoltare si mai rapida, garantata de un cadru sigur, standardizat și stabil, care va accelera în continuare dezvoltarea unui sport care sa născut cu un dinamism mai mare decât putea fi imaginat.
 
Padbol este in plina dezvoltare si in Romania, in prezent fiind instalate pentru publicul larg 4 terenuri in Bucuresti, alte terenuri in Bistrita si Cluj, iar Academia Gheorghe Hagi isi imbunatateste prin padbol tehnica si viteza de reactie a „viitorului” fotbalist modern.
Anul Cupei Intercontinentale 2017 este si anul accelerarii dezvoltarii padbol in Romania. In lunile ce urmeaza,  orase precum Oradea, Galati, Timisoara, Brasov si-au anuntat aparitia pe harta Padbol Romania.
 
Argumentele dezvoltarii padbol la nivel national
• Noutate, tendinta moderna, acoperire internationala• Investitie redusa si recuperare rapida, transformarea in timp foarte scurt a capitalului in profit• Performanta economica excelenta, spatiu necesar redus: doar 60mp• Recomandari medicale deosebite• Adresare catre un public foarte larg, orice spectator/fan putand deveni practicant

• Complementar pentru alte sporturi, in special pentru fotbalul

• Expunere mediatica la un nivel inalt

• Flexibilitate si portabilitate a constructiei

• Sistem competitional atractiv si accesibil tuturor categoriilor de persoane

• Marca inregistrata si sistem de selectie a licentiatilor

• Activitate indiferent de anotimp

” In luna martie dam startul Turneului de Calificare pentru Cupa Intercontinentala Romania 2017. Se vor organiza competitii atat la nivel local, cat si la nivel national, cu drept de participare a tuturor iubitorilor sportului, in special ai tenisului cu piciorul, amatori sau profesionisti, masculin si feminin. Castigarea titlului mondial Uruguay 2016 la fete ne-a demonstrat inca odata ca romanii se pot impune cu ambitie chiar si in  cadrul unui sport de ultima genereatie, cum este Padbol” (Elisabeta Gherghisan, Presedinte Asociatia Romana de Padbol)

Mondial 2016 Uruguay

Cupa Intercontinentala 2017 se anunta a fi un show total, pe care iubitorii sportului nu au voie sa il rateze!