Padbol te duce in vacanta!

 S-a terminat iarna si esti deja cu gandul la plaja? Vesti bune! Anul acesta Padbol Romania ii premiaza nu doar pe cei mai buni, dar si pe cei mai fideli  jucatori de padbol, cu o vacanta de 5 zile all inclusive pe litoral!

Nu ai mai jucat Padbol? Este cel mai bun moment sa incepi! Inscrie-te in concurs, distreaza-te cu noi si petrece vacanta vietii tale alaturi de cei mai tari padbolisti din 20 de tari, pe perioada Campionatului Mondial de Padbol 2018! Mare, soare, si distractie cum nu ai mai vazut!

 

REGULAMENT CONCURS „PADBOL TE DUCE IN VACANTA”

 

PERIOADA : Concursul se deruleaza pe perioada  20 martie-30 august.

PARTICIPANTI: Minim 16 ani, masculin si feminin, fara limita superioara de varsta.

PREMII: Cinci zile de vacanta all inclusive in Mamaia, la Hotel ****

CE TREBUIE SA FACI?   Sa te distrezi cu prietenii la Padbol!

 

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Sa te inscri in concurs pe www.padbol.ro si la locatia pe care urmeaza sa o frecventezi;

2. Sa pastrezi pe toata perioada concursului toate bonurile primite la inchirierea terenului, precum si  taxele competitiilor lunare;

3. Sa te fotografiezi  impreuna cu prietenii tai de fiecare data cand mergi la Padbol si sa postezi pe pagina ta de facebook si instagram, in aceasi zi, cu hashtag  #PadbolTeDuceInVacanta si #WorldCupRomania2018

4. Sa trimiti foto cu bonul si fotografia la facebook Padbol Romania

5. Fiecare ora inchiriata valoareaza 2 puncte inchiriere ( PI), iar fiecare competitie la care ai participat valoreaza 4 puncte competitionale (PC)

6. Punctele totale ( PT) acumulate de fiecare participant pe perioada competitiei este de minim 32.

7. Fiecare club poate activa premiul cu un minim de 10 persoane inscrise, care sa acumuleze individual minimul de puncte(32PT)

8. Primii doi jucatori  ai fiecarui club,  care acumuleaza punctajul cel mai mare,  vor fi premiati cu super vacanta de 5 zile all inclusiv in Mamaia!

9. Punctajul participantilor se va anunta periodic pe www.padbol.ro, Facebook Padbol Romania, Instagram si paginile  de facebook ale fiecarui club.

10. Castigatorii fiecarui club vor fi anuntati pe data de 31 august 2018!

MERGI LA FORMULARUL DE INSCRIERE!