LIA MANOLIU

Ministerului Tineretului si Sportului investeste in Padbol!

La doar 200 de metri de Arena Nationala, Complexul National Lia Manoliu din Bucuresti lanseaza pe 31 august 2019 primul club de Padbol al Ministrului Tineretului si Sportului, avand o infrastructura initiala formata din 3 terenuri, precum si o anexa generoasa reprezentand vestiare, toalete, dusuri, (atat pentru baieti cat si pentru fete), si o zona ampla pentru relaxare si socializare.
Terenurile de Padbol vor putea fii usor remarcate pe partea stanga a aleii principale catre Arena Nationala, intrarea din Bulevardul Basarabia 37-39. Accesul la terenuri se va face pe intrarea Complexului Sportiv National Lia Manoliu.

Rezevari la : 0728276480;  0723019509

ROMANIAN OPEN 2019

Si pentru ca o locatie Padbol amplasata chiar in inima sportului romanesc merita o lansare de exceptie, Romanian Open 2019 – etapa componenta a Turneului European de Padbol, s-a desfasurat  in Complexul National Lia Manoliu, sambata 31 august si duminica 1 septembrie, in prezenta mai multor invitati din lumea sportului, in special a fotbalului.
Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Romana de Padbol in parteneriat cu Complexul National Lia Manoliu, s-a bucurat de sprijinul Minsterului Tineretului si Sportului din Romania si este primul dintr-o lunga serie de evenimente ce se vor desfasura in aceasta locatie!