Padbol Campo Di Medici

Afacere sportivă în plină dezvoltare

Padbol, un sport pentru toate vârstele

CE ESTE PADBOL?

Padbol este o “fuziune” între fotbal, tenis, padel și squash. Sportul a fost inventat în Argentina și s-a extins in peste 20 de țări pe 4 continente.

Padbol se joacă într-un teren de sticlă panoramic, ce ridică sportul la un nou nivel! Se joacă proiectând mingea în pereții de sticlă ce dau jocului o dinamică deosebită.

Cu o suprafață de joc profesională care amortizează impactul, cu o minge special creată, padbol preia multe elemente din fotbal, tenis, padel și squash, devenind astfel un sport foarte popular în toate țările în care se practică

TEREN DE SPORT DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Padbol se joacă într-un teren de sport de ultimă generație, TERENUL DE PADBOL, brevetat și înregistrat ca model industrial la nivel mondial. 

Terenul de padbol este cel mai mic teren de sport din familia sporturilor înrudite cu fotbalul.

Terenul de padbol are doar 60mp (6×10), ceea ce il face să fie terenul de sport cel mai economic și mai rentabil din punct de vedere al spațiului necesar. Acest tip de teren de sport poate fi instalat atât în interiorul unei clădiri, cât și în exterior. Toate acestea spun multe despre ceea ce reprezintă padbol, atât pentru jucători, cât și pentru adiministratorii de terenuri de padbol.

Vrei să ne cunoști mai bine?
Lasă-ne adresa de email și îți vom trimite mai multe informații despre acest sport de nouă generație, despre randamentul terenurilor de padbol, despre orașele disponibile pentru licențiere, despre competițiile noastre naționale și internaționale.