PADBOL CORPORATE

Padbol , noul sport in Corporate Games!

Din aceasta vara, Padbol a intrat si el in Olimpiada firmelor, in parteneriat cu Corporate Games, alaturi de alte 20 de sporturi!

Urmatoarea participare: Bucharest Corporate Games, 14-16 iunie!

 

 

 

 

Padbolul imbină elemente din fotbal, tenis şi squash, poate fi incercat de oricine, indiferent de vârstă, sex, greutate sau înălţime,  şi dezvoltă coordonarea motorie şi reflexele. Se joacă în echipe de doi, pe un teren înconjurat de pereţi de sticlă care trimit mingea înapoi, fapt ce aduce jocului un dinamism aparte.

Alături de oamenii pasionați care  îl vor “adopta”  ca pe un “lifestyle” inca de la primul joc,  si companiile vor avea beneficii notabile in urma investitiei in pachetele sportive marca Padbol.  Aceste beneficii se vor reflecta in primul rand prin mentinerea sanatatii angajatilor (atat barbati cat si femei),  Padbol avand recomandari medicale deosebite.

Dar marile beneficii ale companiilor vin din motivarea angajatilor, aprecierea acestora, consolidarea echipei prin formarea de pasiuni comune, recunoașterea performanțelor sportive ale acestora.

Iar cu Padbol, performantele sportive pot atinge nivelul maxim, spectaculosul sport beneficiind de un calendar competitional plin de evenimente, cei mai buni si constanti “padbolisti” avand sansa sa isi reprezinte companiile chiar si pe plan international!!!