EURO PADBOL ROMANIA 2017!

IN PREMIERA, EURO PADBOL 2017, LA CONSTANTA!

Asociația Română de Padbol, în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis  Perspectiva pentru Viitor,  își unesc  forțele pentru organizarea  primul  Campionat  European din  istoria padbolului, sportul exotic lansat la noi în țara în urmă cu doar 2 ani.  Evenimentul va avea  loc în  Constanța, in perioada 14-17 septembrie.

Noul sport va bucura publicul constanțean cu un eveniment unic in România, la care sunt invitați cei mai buni padboliști din țarile europene, membre ale Federației Internaționale de Padbol, precum Spania ,Portugalia, Franța, Belgia, Italia, Germania, Suedia. Juan Miguel Hernandez  Mir & Miguel Angel Barcelo Alonso (Spania),  campionii  mondiali 2014-2016 și echipa care ne-a eliminat din sferturi în Uruguay (Mondial 2016),  se  vor lupta să rămână în vârful  clasamentului  mondial.

„Prin acest eveniment ne dorim să arătăm tuturor iubitorilor sportului, frumusețea și spectaculozitatea padbolul, precum și bucuria pe care acesta o poate aduce fiecarei comunități, mai mici sau mai mari, din România. Euro 2017 este o competiție în premiera pentru padbol , iar pentru noi, ca tânăra asociație, este prima competiție internaționala pe care o găzduim. Din punct de vedere organizatoric, avem încredere că vom fi la înălțime, prim prisma parteneriatului  încheiat, si suntem siguri că padbolul merită votului de încredere acordat de Consiliul Județean Constanța si de Directia Județeana Pentru Sport și Tineret ”- Elisabeta Gherghisan, presedinte Asociatia Romana de Padbol.

Mix între fotbal, tenis si squash, jucat într-o „cușcă de sticla”, padbolul va aduce publicului constantean  un alt fel de show. Pe parte de entertrainment, de la eveniment nu vor lipsi muzica, DJ, MC și  majorete, precum si numeroase premii și surprize pentru public. De asemenea, meciurile vor fi transmise live, putând fi vazute atât in Romania, cât si in toate celelalte țări in care padbolul a devenit noul sport national.

„În ultimii ani am câștigat o mare experiență în organizarea de evenimente sportive, stau dovadă competițiile periodice de streetball,  care sunt așteptate, de fiecare dată, cu nerabdare de către sportivii și publicul constantean. Ne încântă parteneriatul cu Asociația Română de Padbol, consideram padbolul  un sport spectaculos, care va exploda în toata țara. Ne dorim să facem din Euro 2017 un eveniment remarcabil, primul dintr-o lunga serie a evenimentelor realizate pe plan local în parteneriat cu Asociația Română de Padbol”- Andrei Talpeș, președinte Asociația Terra Semper Fidelis  Perspectiva pentru Viitor.

Evenimentul este finanțat de Consiliului Județean Constanța, si se bucură de sprijinul Primăriei  Constanța şi  a Direcției  Județene Pentru  Sport  si  Tineret.

 20507457_508293892852229_6251485115944259956_o