Image Alt

Padbol Romania

Lansare Padbol Timisoara

4 TERENURI DE PADBOL PENTRU BĂNĂȚENI

Sâmbătă 19 iunie, Padbol Timișoara și-a deschis oficial porțile, iar toate cele 4 terenuri de padbol au fost luate cu asalt de aproximativ 100 de mici fotbaliști de la academiile din regiune și antrenorii/părinții acestora.

În meciul de deschidere au jucat Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, și Calin Rosemblum, directorul Liceului cu Program Sportiv Banatul.

Un meci alt disputat a fost jucat de internaționalul Deian Sorescu și echipa Padbol Timișoara.

Finalul evenimentului a fost marcat de meciul jucat de Primarul Timișoarei, Dominic Fritz alături de un alt mic fotbalist.

La eveniment au mai participat si Flaviu Iepan, din partea CJ Timis, Romeo Malac, presedintele AJF Timis, Erol Baeram, vicepresedintele FC Ripensia,  Marius Poclid, președintele  FC Ghiroda și Elisabeta Gherghisan, CEO Padbol Romania.

„Marcăm astăzi primele terenuri de padbol din Banat, ne bucurăm ca acest fenomen sportiv național a ajuns și aici. Felicităm inițiatorii padbolului în Timișoara,  cei care, începând de astăzi, ne vor reprezenta la nivel de județ. Ne dorim să ajutăm, prin antrenamente specifice de padbol, la creșterea tehnicii și performanței copiilor si juniorilor, ne dorim cât mai multe evenimente și competiții, iar din 2022, Turneul Banatului  va fi parte integrantă a competiției noastre oficiale Romanian Padbol Tour. Și, de ce nu, în viitor, poate vom aduce și o cupă europeană sau chiar mondială la Timișoara.”- Elisabeta Gherghișan, președintele  Padbol România.

„A fost lansat padbol în Timișoara, la inițiativa unor oameni inimoși, un nou sport promovat și în partea noastră de țară! Am încercat și eu magia padbolului, împreună cu Călin Rosenblum, fostul mare atacant al echipei de fotbal Politehnica Timișoara, fiecare având coechipier câte un copil. Ne-am simțit extraordinar în compania celor mici, totul desfășurându-se într-un spirit sportiv, de fair play, unde nu e important cine câștigă, ci importantă este prezența pe teren și mișcarea. Am felicitat și părinții pentru eforturile depuse în susținerea pasiunilor sportive ale copiilor. Consider că este foarte important pentru copii și părinți deopotrivă să regăsească plăcerea de a face sport, întrucât sportul înseamnă sănătate și disciplină. Mă voi implica în promovarea padbol, sperăm ca în viitor și primaria să ajute, să putem contribui și noi la dezvoltarea acestui sport, și să avem echipe care să ne reprezinte la un nivel ridicat”, a spus și viceprimarul Cosmin Tabără.