Image Alt

Padbol Romania

Padbol, sportul spectacol ce prinde tot mai mult teren în România, a încheiat  a doua ediție a Romanian Padbol Tour, ediție susținuta de Alexandrion Grup prin Fundatia Alexandrion.

Baza sportivă Greenfield Club din Bârlad a găzduit timp de trei zile Turneul Moldovei la Padbol. La această a doua ediție a  Romanian Padbol Tour 2020 au participat 16 echipe din Bârlad, Craiova, București, Giurgiu, Cugir, Galați, Târgoviște și Sighișoara.

Turneul s-a încheiat cu victoria echipei de Padbol -Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” București (Vasile Rafael, Vasile Cristi și Gheorghe Mauro), pe locul doi clasându-se echipa Flux Arena Craiova ( Surugiu Olivian, Popescu Victor și Dinuică Laurențiu), iar pe locul trei echipa Padbol Arena Bucuresti (Deaconescu Gabriel, Voicu Constantin).

Prima ediție a Romanian Padbol Tour a avut loc în capitala Olteniei, la Craiova, unde Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion a premiat cei mai buni sportivi. În cadrul primei etape au participat echipe din București, Craiova, Sighișoara, Giurgiu, Cugir, Pașcani și Bârlad.

Padbol este un sport modern care preia elemente din fotbal, tenis, padel și squash, și este practicat la nivel internațional.  (www.100sport.ro)