Image Alt

Padbol Romania

Joma Sport Spania-Partener Padbol Romania

Padbol Romania crește în valoare de la an la an, iar acest fapt se reflectă și prin calitatea partenerilor oficiali ai sportului nostru.

Astfel, circuitului oficial Romanian Padbol Tour,  precum și întregului fenomen sportiv dezvoltat de Padbol România, i se alătură un nou partener. De această dată un partener tehnic, Joma Sport Spania – Partener Oficial Padbol România.

Competițiile naționale din circuitul Romanian Padbol Tour au un caracter oficial și sunt organizate la un nivel profesional, oferind respect și apreciere tuturor sportivilor noști. În respect pentru ei, pentru imaginea jucătorului de padbol, am alăturat sportului nostru un partener tehnic puternic precum Joma Sport  Spania. Odată cu acest parteneriat important, oferim o linie de echipamente accesibilă tuturor practicantilor la nivel național. Ei își vor putea arăta astfel cu mândrie apartenența la această frumoasă comunitate a practicanților de padbol”. Elisabeta Gherghisan, Președinte Padbol România.

Linie echipamente Padbol Romania

Tricou Oficial Padbol Romania
Tricou Oficial Padbol Romania
Tricou Oficial Padbol Romania
Tricou Padbol Romania
Short joc Padbol Romaniaa
Short joc Padbol Romania
Trening Oficial Padbol România
Hanorac antrenament Padbol roșu alb
Hanorac antrenament Padbolroșu negru
Hanorac antrenament Padbol negru rpșu
Geanta de antrenament si competitie
Geantă pentru încălțăminte Padbol

Începând din 2015, Joma este sponsorul tehnic al tuturor reprezentativelor României, de la naționalele cele mai tinere, Under 15, feminin și masculin, și până la seniori și senioare, inclusiv futsal sau fotbal pe plajă.  Joma este unul dintre cei mai mari producători de echipament sportiv la nivel mondial, fiind prezent pe piețele din Europa, Asia, Africa sau America, în cele mai importante competiții sportive și în campionate de top precum Premier League, La Liga sau Serie A.

În baza parteneriatului închiat cu Joma Sport Spania, orice practicant de padbol se va putea integra și identifica vizual în comunitatea Padbol Romania printr-un echipament  de calitate, care îi este dedicat exclusiv.

Echipamentele vor putea fi comandate atât pe site-ul nostru oficial, sectiunea Shop, cât și în mod direct de la fiecare locație de padbol din țară.