Image Alt

Padbol Romania

Real Betis la Padbol

Real Betis la Padbol-sport și divertisment activ

Pionierii Ligii Santander își compleatează antrenamentul cu distracția activă de la Padbol. Acest sport inovator a ajuns la Ciudad Deportiva Luis del Sol ca un antrenament de calitate pentru jucătorii lui Real Betis Balompié. 
Jucătorii lui Betis încorporează Padbolul în rutina lor de antrenament, un sport distractiv provenit dintr-o fuziune între fotbal, padel și tenis. Se joacă într-un format 2 la 2, în care jucătorii ating mingea de aproximativ 1.500 de ori într-o oră. Necesită o concentrare continuă și decizii neașteptate atunci când trebuie sa primească mingea ce sare din geamuri venind din diferite direcții. 
Real Betis la Padbol

Padbol - un nou aliat în reabilitarea jucătorilor proveniți din accidentări

Pentru recuperatorii serviciilor medicale ale clubului Betis, Padbol este un nou aliat în reabilitarea jucătorilor proveniți din accidentări precum Martín Montoya, permițându-le să atingă mingea și să efectueze alungiri musculare fără să se teamă de violența ciocnirii cu un alt jucător și fără a compromite timpii de recuperare a jucătorului. 
Numeroși jucători de prestigiu internațional recunoscut sunt jucători obișnuiți de Padbol, evidențiind Ibrahimovic, Pogba, Koeman, James Rodriguez, Laudrup, Isailovic, Nainggolan și de astăzi actualii campioni Betis ai Copa del Rey 2022.

Articol preluat de pe site-ul oficial www.realbetisbalompie.es

Post a Comment