Image Alt

Padbol Romania

UNiversitatea Craiova la Padbol

După ce au sărbătorit câștigarea Supercupei României la fotbal, jucătorii Universității Craiova au facut o demonstrație la Padbol, sub privirile fanilor. Unde? Chiar pe terenul de padbol instalat în incinta Electroputere Mall din Craiova!

Omul meciului,Marko Pigliacelli, alături de Jovan Markovic, Reagy Ofosu și Atanas Trică au facut spectacol pe terenul de padbol, au socializat cu cei prezenți (fotografii, autografe, interviuri). Fotbaliștii le-au transmis mesaje de încurajare jucătorilor înscriși la Turneul Olteniei la Padbol și au promis că le vor urmări evoluția.

Jovan Markovic, jucător Universitatea Craiova:  „Nu am mai jucat niciodată padbol, dar mi-a plăcut foarte mult! Este un sport foarte frumos! Ne ajută pe plan tehnic!

Marko Pigliacelli, portar Universitatea Craiova: ” Astăzi am jucat padbol pentru prima dată! Este un joc frumos! Recomand în primul rând copiilor să se joace împreună! Am vorbit despre padbol cu Mihai Roman! Pentru el sportul acesta s-a dovedit a fi benefic! „

Reagy Ofosu, jucător Universitatea Craiova: „Pentru mine jocul de padbol a reprezentat o experiență foarte frumoasă, pe care mi-am propus-o de mai mult timp. Cu siguranță voi reveni! Am discutat mult cu Mihai Roman despre padbol, chiar am urmărit niște clipuri și am văzut că este bun, se descurcă excelent. După această experiență voi încerca să îmi îmbunătățesc și eu jocul!”

Atanas Trică, jucător Universitatea Craiova E un joc chiar foarte interesant, este pentru prima oară când îl joc și cu siguranță o să o mai fac în continuare. Întradevăr, avem nevoie de acest sport, este foarte important pentru tehnica individuală.

În perioada 26 iunie – 11 iulie, la evenimentele organizate de Asociația  Română de Padbol, în parteneriat cu Mall Electroputere, au participat și jucătorii FC Univesitatea 1948.  Alex Raicea, Claudiu Bălan, Alex Blidar și capitanul Dragoș Albu au intrat impreună pe terenul de padbol și au ridicat show-ul la fileu.

 Fotbaliștii îi susțin pe campionii naționali de la Flux Arena, Olivian Surugiu și Victoraș Popescu, respectiv Mihai Roman și Laurențiu Dinuică și speră ca titlul să rămână în Bănie.

“Trebuie să câștigați Turneul Olteniei la Padbol!”le-au transmis fotbaliștii.

 

Seria evenimentelor continuă!  În perioada 17 -18 iulie “Flux Arena Craiova” găzduiește  Turneul Olteniei la Padbol– Ediția a II-a, competiție din circuitul Romanian Padbol Tour.

Începând cu ora 9:00, cele mai bune 16 echipe din țară se vor bate pentru titlul național. Meciurile vor fi difuzate în direct, de Oltenia TV și Padbol Romania.