Image Alt

Padbol Romania

A fost spectacol la lansarea celui mai nebun sport din lume – Padbol!

La marele show au luat parte mai multe personalitati din lumea fotbalului printre care Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, Bogdan Stelea, Valeriu Argaseala, dar si toata echipa Viitorul. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Romana de Padbol, care este si cea mai tanara asociatie sportiva din Romania.

„Regele” si Hagi Junior, primii sositi la marea lansare Padbol in Romania.

 

“Ne dorim ca prin aducerea in Romania a acestui sport senzational sa ii facem pe romani sa se bucure din nou de joc si, in acelasi timp, sa incerce ceva nou. Avem ganduri mari, vrem sa ducem padbolul in toate orasele mari ale tarii”, a declarat Elisabeta Gherghisan, presedintele Asociatiei Romane de Padbol, si licentiat excusiv padbol in Romania.

Adrian Neaga, fostul jucator al Stelei, este imaginea acestui sport in Romania. El a declarat ca e cel mai spectaculos sport pe care l-a jucat vreodata, imediat dupa meciul demonstrativ in care i-a avut alaturi pe fostii colegi Petre Marin, Sorin Ghionea si Sorin Paraschiv.

DSC_2145

Cristian Bivolaru, vicepresedintele Asociatiei Romane de Padbol, alaturi de Adalbert Kassai, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Fostul stelist este si omul care va face selectia nationalei de padbol, cu care Romania va merge la Mondialul din 2016, in Uruguay. Orice roman care va deveni fan al padbolului va avea sansa sa reprezinte Romania la Mondial.

Din iunie, toata lumea poate testa noul sport. Urmareste site-ul nostru si pagina de Facebook ca sa afli tot ce trebuie sa stii despre Padbol.

 

Post a Comment