Image Alt

Padbol Romania

Padbol, antrenament zilnic la Academia Hagi!

Corpul de antrenori din cadrul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” a decis să suplimenteze antrenamentele juniorilor constănțeni prin ședințe de padbol.

Pentru că Padbol-ul prezintă multe beneficii pentru tinerii jucători din cadrul Academiei, conducerea clubului constănțean a considerat că este necesar să aducă un teren de padbol în incinta bazei de pregătire de la Ovidiu. Juniorii Under 10 (2008), Under 11 (2007), Under 12 (2006) și Under 13 (2005) efectuează zilnic antrenamente de padbol. Acest sport ajută la îmbunătățirea condiției fizice, dezvoltă reflexele jucătorilor, contribuie la o bună coordonare motorie, promovează echilibrul aerobic și, nu în ultimul rând, este un exercițiu intens pentru creier

Informația, publicată pe site-ul Academiei de fotbal Gheorghe Hagi  (www.academiahagi.ro) confirmă încă odată aprecierea pe care “regele” o are pentru noul sport, care a luat avânt   atât pe plan international, cât și în România, în doar câtiva ani.

“Sunt mândră de evoluția dezvoltării padbolului în Romania! În doar 3 ani de la lansarea oficială, am reușit deja dezvoltarea padbol în câteva orașe,  organizarea unui Campionat European în 2017, iar anul acesta urmează să organizam în România cea mai importantă competiție la nivel internațional, ediția a patra a Campionatul Mondial de Padbol, unde așteptăm delegații din aproximativ 20 de țări. După acest eveniment, pregătim o accelerare a dezvoltării infrastructurii la nivel național, pentru ca toți românii să se poată bucura de acest minunat sport ” (Elisabeta Gherghișan, Licențiat Exclusiv Padbol în România.)

Mai multe imagini pe site-ul oficial al Academiei Gheorghe Hagi.