Image Alt

Padbol Romania

La mare căutare, padbolul s-a deschis și pentru publicul ieșean!

La inceputul acestei săptămâni, padbolul s-a lansat și la Iași într-o deplină atmosfera de sărbătoare,  ca o recunoaștere a popularității și a atenției pe care acest sport o câștigă în rândul comunităților din intreaga țară. Padbol Arena Iași, cu o infrastructură format din 2 terenuri panoramice ultra moderne s-a deschis pentru publicul larg într-o locație centrală și accesibilă tuturor.

Evenimentul de deschidere  a fost marcat de o comunitate diversă, cu toți împreună în sprijinul acestui fenomen sportiv național. Reprezentanți ai primăriei, ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret, precum și președinți ai mai multor cluburilor locale au aratat și aici, la Iași, există un interes puternic din partea comunității sportive locale de a se implica și de a crește această disciplină sportivă.

Odată cu adăugarea Iașului pe harta practicanților de Padbol, s-a ajuns deja la 16 orașe în care poate fi practicat, sportul continuând să crească în popularitate și să atragă tot mai mulți participanți și suporteri.

Padbolul crește  în popularitate

Răzvan Tanasă, cel care a investit în primele terenuri de padbol din Iași este un antreprenor local cu viziune, și datorită căruia peisajului sportiv și competițional al orașului i se adaugă o nouă dimensiune. Alături de Diana, soția și partenera sa de afacere, Răzvan Tanasă s-a bucurat și de prezența președintelui Federației Române de Padbol, Elisabeta Gherghisan, împreună cu care a oficializat primele două terenuri de Padbol din oraș. Cu tăierea panglicii tricolore, au marcat începutul unei noi etape pentru comunitatea locală în ceea ce privește acest sport fascinant.

Organizarea competițiilor locale și naționale, precum și a evenimentelor sportive pentru toate vârstele, va contribui la promovarea activității sportive și la consolidarea comunității Padbol la nivel național.

Românii sunt campioni mondiali la padbol

Si nu în ultimul rând, să nu uităm ca Padbol este sportul la care doar ce am devenit campioni mondiali, o performanță ce va deveni emblematică în istoria sportului, acest success venind la doar 4 luni de la avizarea federației sportive naționale de către Agenția Națională pentru Sport.