Minge Padbol Romania
Geanta de antrenament si competitie
Geantă pentru încălțăminte Padbol
New Trening Oficial Padbol România
Hanorac antrenament Padbol roșu alb
Hanorac antrenament Padbol negru rpșu
Hanorac antrenament Padbolroșu negru
Short joc Padbol Romaniaa
NEW ARRIVALS

Reviews from you

Trebuie sa gandesti cu viteza, trebuie sa ai geometrie, pentru ca tot cese intoarce din perete vine din toate unghiurile. Trebuie sa ai o tehnica foarte buna si sa reactionezi imediat. E o chestiune de unghiuri, geometrie. Eu cred că la asta am stat foarte bine în teren, aşa că cred că mă descurc. Voi duce un un teren la Academie pentru juniori, ca antrenament complementar, dar si pentru jucatorii deja formati.

Cel mai iubit fotbalist din Romania
Gica Hagi

“ E foarte solicitant, trebuie sa stai tot timpul concentrat. Padbol se aseamana cu tenisul de picior, dar trebuie sa te folosesti de peretii de sticla, de fel si fel de trucuri ”

Fost capitan de echipa FC Dinamo
Giani Kiriță

E foarte diferit de ceea ce se întâmplă pe terenul mare, minifotbal. Este foarte dinamic şi trebuie să fii în permanenţă foarte atent, trebuie să-ţi alegi foarte bine unghiurile trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte ca să poţi să joci la un nivel foarte înalt.

Fost jucător de fotbal
Petre Marin

“Este nevoie de multa viteza de reactie! La Padbol se dezvolta viteza de gandire, de executie, de deplasare. Este foarte bun ca antrenament pentru fotbalisti, ca sa nu mai vorbim in scoli, la copii. Este un sport intens, cu multa variatie in joc.”

Antrenor de fotbal
Gheorghe Multescu

FIND US HERE & DROP BY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse interdum nulla eu posuere.

251 Purple Sunset Avenue
Brooklyn, BXY 92101
powerlift@email.com

251 Purple Sunset Avenue
Brooklyn, BXY 92101
powerlift@email.com

Store