Image Alt

TURNEUL BANATULUI 2022

TURNEUL BANATULUI 2022

Turneul BANATULUI

21-22 MAI, SHOPPING CITY TIMIȘOARA

Turneul Banatului, organizat cu maximum de echipe participante

Turneul va avea cel mai mare numar de participanți de până acum, lucru posibil și datorită generoasei infrastructuri. 

Nu va lipsi nici publicul numeros, fani ai sportului și juniori ai academiilor locale. Cei mai indrăzneți vor putea să schimbe o pasă sau să invețe o servă chiar de la campionii naționali.

Patru terenuri de padbol s-au inaugurat în premieră la Timișoara! Și asta nu e tot! Ele sunt însoțite de planuri îndrăznețe, dar hotărâte, de a dezvolta cat mai mult noul sport în toată regiunea.

Ziarele de specialitate au denumit evenimentul de lansare ca o „adevarată explozie de terenuri de padbol”. 

La eveniment au fost prezenți viceprimarul Cosmin Tabara, presedintele AJF Timiș Romeo Malac, directorul liceului sportiv Timișoara Călin Rosemblum, vicepresedintele FC Ripensia Erol Baeram, președintele FC Ghiroda Marius Poclid.

Turneul Banatului, susținut și de autoritățile locale

“A fost lansat padbol în Timișoara, la inițiativa unor oameni inimoși. Este un nou sport promovat și în partea noastră de țară!  Am încercat și eu magia padbolului, împreună cu Călin Rosenblum, fostul mare atacant al echipei de fotbal Politehnica Timișoara. Fiecare am avut coechipier câte un copil. Ne-am simțit extraordinar, totul săa desfășurat într-un spirit sportiv, de fair play. Nu e important cine câștigă, ci importantă este prezența pe teren și mișcarea. Am felicitat și părinții pentru eforturile depuse în susținerea pasiunilor sportive ale copiilor. Sportul înseamnă sănătate și disciplină. Mă voi implica în promovarea padbol, să putem contribui și noi la dezvoltarea acestui sport. Dorim să avem echipe care să ne reprezinte la un nivel ridicat”, a spus și viceprimarul Cosmin Tabără.

Ce planuri are Flavius Matei, reprezentant padbol pe Județul Timiș
Organizatori
Asociația Română de Padbol și Padbol Timișoara