Image Alt

Padbol Romania

Mirel Rădoi- Padbol Royal Victory Arena

Main eventul turneului: reeditare finala UEFA CUP Steaua - Rapid

Inaugurarea bazei sportive Royal Victory Arena, a fost marcată de – ediția VII la Victory Cup, eveniment sustinut și de Padbol Romania.

La Turneul Caritabil s-au înscris 16 echipe de minifotbal din București, s-au jucat patru grupe, s-au împărțit medalii și cupe.

Atracția finală a fost reprezentată de  un meci demonstrativ între Steaua – Rapid (old boys), reeditarea sfertului de finală UEFA din urmă cu 16 ani.

Pentru Rapid au jucat Mircea Bornescu, Valentin Negru, Alexandru Olariu, Ion Voicu, Alexandru Ioniță, Claudiu Ionescu, Daniel Niculae, Adrian Ienci, Vasile Maftei, Daniel Chiriță.

Pentru Steaua a jucat Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Florin Lovin, Adrian Neaga, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Bănel Nicoliță, Gabriel Boștină, Marian Aliuță, Stelian Stancu, Alexandru Bourceanu, Daniel Gheorghe, Alin Iordache/

Arbitrul meciului demonstrativ fiind Horia Mladinovici.

Turneul Caritabil ”Eu îi ajut, ajută-i și tu”, susținut și de Padbol Romania

“Ne bucurăm că am putut să sprijinim, în numele Padbol România,  acest eveniment caritabil. Deasemenea,  ne-a facut o deosebită plăcere să ne numărăm printre partenerii care au fost alături de meciul- vedetă al evenimentului,  mulți dintre foștii fotbaliști prezenți fiind, la rândul lor, susținători ai dezvoltării și popularizării padbolului în România”. –Elisabeta Gherghișan, Președinte Padbol România.

Unde este fotbal, padbol este un "must have"!

Odată cu cele 4 terenuri de fotbal de cea mai bună calitate, s-au inaugurat si două noi terenuri de padbol. Astfel, la acest moment, capitala însumează 7 terenuri de padbol, ce aduc un plus de culoare și pasiune în stilul de viață al iubitorilor sportului!

Dinamic, modern, inovator, padbol este accesibil pentru toate categoriile de persoane atât ca sport, cât și pentru petrecerea timpului liber. Ideal pentru imbunătățirea tehnicii, vitezei de reacție și de gandire, padbol tinde să devină din ce în ce mai mult un antrenament complementar pentru fotbaliști, de la mic la mare.

Însă, pentru cei cu ambiție și spirit de competiție, padbol înseamnă cu mult mai mult, în mod special pentru foști sau actuali fotbaliști, care au făcut o reală pasiune pentru noul sport. Evenimentele din cadrul Romanian Padbol Tour – aflat deja la cea de-a treia ediție anuală – sunt așteptate de fiecare dată cu mare interes.