Image Alt

Padbol Romania

Universitatea Craiova La Padbol

 

Aurora Unugureanu Dobre- antrenoare fotbal feminin Universitatea Craiova

„A fost extraordinar pentru mine că am intrat și eu pe joc, dar cred că cu atât mai mult pentru fete! Cred că ar fi super de introdus în pregătirea noastră și un astfel de antrenament inedit. Sau eu aș spune ca și sport complementar, pentru că este tot un fel de fotbal. Să ne ajute pentru partea tehnică de la noi de la fotbal. Și mai ales la fete, dintre care multe au început târziu. Chiar dacă sunt talentate,cred că le-ar prinde extraordinar și un astfel de antrenament.”

Beneficii Antrenamente Padbol

Reporter Mă gândesc că ajută mult și la coordonare și la jocul de echipă, contează mult.

Aurora Unugureanu Dobre La coordonare, la viteză de reacție, la anticipare. Pentru că e foarte important să știe să anticipeze ce viteză are mingea și cum cade și unde cade. Iar apoi să reacționeze la fel de rapid să și să o lovească corect.

Reporter Pentru că știm foarte bine că la Universitatea Craiova se lucrează profesionist, dumneavoastră știți foarte bine și programul lor din timpul liber. Le-ați da voie să vină la padbol să se joace?

Aurora Unugureanu Dobre Da, ar trebui, clar le aș da voie și le-aș recomanda. Și s-ar putea să venim să venim împreună, de ce nu ?Și întradevăr în programul lor chiar ar trebui să își facă loc, pentru că dcaă nuantrenament,  au program individual. Cu siguranță va trebui să găsim loc și pentru un antrenament de padbol cel puțin o dată pe săptămână.

Leoaicele Universitații Craiova la Padbol Feminin

Video by Universitatea Craiova

Locație -Baza Sportivă Flux Arena Craiova