Image Alt

VOLUNTARIAT COMPETIȚII

Provenit din aceași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, chiar in tara lui Messi, unde nevoia complementară de spectacol a fotbaliștilor a generat, organic, acest nou fenomen. Padbolul are ritm, tehnică, tactică și strategie, și mare priză la public, fiind ușor de transmis și la televiziune.

Si pentru ca suntem un sport nou, dorim să avem alături tineri voluntari dornici de noi provocări, împreună cu care să organizăm cele mai animate evenimente sportive. Turneele noastre naționale ne poartă mereu in alte orașe, iar cei mai buni sportivi ajung în orașe precum Roma, Barcelona, Lisabona sau chiar Paris.

Care este profilul voluntarului pe care il cautăm 

– să iubeasca sportul si buna dispozitie;

– să aibă bune abilități de comunicare și de organizare a timpului

– să fie persoane active, spontane, entuziaste, cu initiativă

Cât timp vei aloca

– pe termen lung – timp de 2 luni înainte de eveniment (4 ore/săptămână);
– pe termen mediu – timp de o lună înainte de evenimente (6-8 ore/ săptămână);
– pe durata evenimentelor (6-8 ore/zi).

Ce sarcini vei avea

Orice eveniment/activitate de voluntariat va fi precedată de o sesiune de training, pentru crearea unei imagini de ansamblu a desfășurării, împarțirea sarcinilor și creionarea responsabilităților fiecărui voluntar

Pe parcursul desfășurarii evenimentului, funcție de aptiudinile tale, ne vei ajuta la amenajarea locului de desfășurare, la activitati de informare, înscriere, logistică, îndrumare și coordonare a participanților, vei gestiona o anumită activitate, vei arbitra și vei fi deschis la interacțiunea cu participanții, fiind totodată și cel care îi va susține și încuraja.

Scrie-ne despre tine și te vom invita negreșit la evenimentele noastre!