Image Alt

Padbol Romania

România, Campioana Mondiala in Uruguay!

Fetele au cucerit titlul suprem!!!

Romanii au ridicat tribunele in picioare!
Dupa un meci cu Spania ( Flores Martinez – Rodriguez Sema) pornit in defavoarea noastra, Anemaria Gherghel si Florina Chiar si-au revenit si ne-au impinit visul, pas cu pas, cu fiecare serva sau voleu!
Medalia de aur este a noastra! Titlul de campioane mondiale apartine micutelor fete cu suflet mare, si noua, tuturor romanilor!
ANEMARIA
Anemaria a primit titlul de cea mai buna sportiva ( feminin) a turneului, acelasi titlu pe care l-a castigat, jucand alaturi de Florina,  si la Campionatul Mondial de fotbal-tenis la care au participat in urma cu o saptamana.
La masculin, Romania s-a clasat pe locul IV. Echipa formata din Robert Gherghisan si Ionut Balaban au avut o victorie binemeritata asupra Braziliei, pierzand insa in fata vicecampioanei mondiale, tara in care s-a nascut padbolul, Argentina.
A doua echipa la masculin (Vasile RafaelGheorghe Mauro) si-au asigurat accesul in sferturi cu o victorie castigata la scor strans cu experimentata echipa a Frantei. Rezerva ambelor echipe, Ilinca Nicusor (Pele), a fost cel a carui ambitie si sportivitate au fost determinante in obtinerea tuturor victoriilor.
In sferturi ei  au facut surpriza competitiei, iar felicitarile pentru prestatia lor au depesit orice asteptari. Au jucat impotriva campionilor mondiali 2014,  echipa spaniola HernandezRamon, aceiasi care au luat aurul si la acest turneu, punandu-i in dificultate, asa cum nici o alta echipa din lume nu a facut-o pana acum. Rezultatul a fost 2-0 pentru spanioli , dar scorul de 7-6, 7-5 spune totul despre respectul si admiratia pe care le-am castigat!
Sportivii nostri au fost aclamati la scena deschisa, fiind denumiti si cea mai pasionala echipa, pentru felul in care s-au incurajat unii pe altii, atat in teren cat si din tribuna.
Frederico Tavares, antrenorul echipei nationale de padbol la aceasta competitie, a fost intrebat care este secretul acestui succes: „Munca, foarte multa munca, antrenamente, disciplina”

Dupa ceremonia de inmanare a premiilor, Elisabeta Gherghisan, presedinta Asociatiei Romane de Padbol a prezentat o introducere despre Cupa Intercontinentala 2017, eveniment ce va avea loc in in luna august statiunea Mamaia.

Mondial 2016 Uruguay

 In 2017 showul se muta in Romania!

faza Romania CM 2016 padbol

 

 

 

 

 

 

A

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Post a Comment