Image Alt

Ibrahimovic investește în Padbol!

Latura antreprenorială a lui Ibrahimovic!

În ultimul timp, mintea lui Zlatan Ibrahimovic nu se concentrează exclusiv doar pe bunul mers  al carierei sale de fotbalist. Conștient de faptul că la un moment dat va renunța să practice fotbalul,  suedezul a început să se antreneze și ca antreprenor. El a decis să intre in lumea Padbolului, investind în această revelatie a sportului, care s-a dezvoltat  în întreaga lume în doar cațiva ani, în special în Europa.

Zlatan este unul dintre proprietarii companiei Padel Zenter, companie care se ocupă cu construirea de terenuri sportive . Odată intrat în terenul de Padbol, Zlatan s-a indăgostit de noul sport și a decis să se ocupe de dezvoltarea acestuia  nu doar în Suedia, el obtinând drepturile de reprezentare exclusivă Padbol și pentru alte țari nordice, cum ar fi Norvegia, Findlanda, Danemarca și Islanda.

Cu sediul la Stockholm, Padel Zenter oferă un lanț de centre  sportive în care va putea practica Padel și Padbol la cel mai înalt nivel calitativ și profesional. Dovada este primul său club situat în Årsta, care are in dotare 9 terenuri de Padel de nivel World Padel Tour, precum și terenuri de Padbol , într-un centru sportiv cu o suprafață uriașă, acoperită  în totalitate.

Zlatan te asteaptă la padbol!

Noul centru sportiv a fost inaugurat de  Zlatan Ibrahimović  în prezența  invitaților săi, cum ar fi fostului fotbalist suedez internațional Henrik Larsson, a celor mai buni jucători ai turneului Padel World Tour, Fernando Belasteguín și Matias Díaz și a jucătorului suedez de hochei pe gheață, Peter Forsberg.

Mai mult, el a oferit tuturor un meci  demonstartiv de Padbol împreună cu nimeni altul decât  internaționalul Paul Pogba, fostul său  coechipier de la Manchester United.