Declaratii VIP-uri

GHEORGHE HAGI: ”Trebuie sa gandesti cu viteza, trebuie sa ai geometrie, pentru ca tot cese intoarce din perete vine din toate unghiurile. Trebuie sa ai o tehnica foarte buna si sa reactionezi imediat. E o chestiune de unghiuri, geometrie. Eu cred că la asta am stat foarte bine în teren, aşa că cred că mă descurc. Voi duce un un teren la Academie pentru juniori, ca antrenament complementar, dar si pentru jucatorii deja formati.

PETRE MARIN, fost jucător de fotbal: “ E foarte diferit de ceea ce se întâmplă pe terenul mare, minifotbal. Este foarte dinamic şi trebuie să fii în permanenţă foarte atent, trebuie să-ţi alegi foarte bine unghiurile trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte ca să poţi să joci la un nivel foarte înalt. “

ILIE  STAN, antrenor de fotbal:“Este ceva deosebit pentru noi, pentru ca aici sunt reguli noi, care pe noi, fotbalistii, chiar ne motiveaza de multe ori. Padbol este foarte bun la nivel de junori, pentru ca aici dezvolti tehnica, lovirea mingei, biomecanica”

ADRIAN NEAGA: “Ne dorim sa formam o echipa nationala cu care sa putem face fata la competitiile mondiale si sa atragem alaturi de noi iubitori ai sportului cu potential, care sa ne sustina pe drumul catre performanta”

MITICA DRAGOMIR: “ Toata viata am jucat tenis cu piciorul, eram maestru! Padbolul e foarte interesant“

GIANI KIRITA : (fost capitan de echipa FC Dinamo “ E foarte solicitant, trebuie sa stai tot timpul concentrat. Padbol se aseamana cu tenisul de picior, dar trebuie sa te folosesti de peretii de sticla, de fel si fel de trucuri ”

BOGDAN STELEA : “Te solicita destul de mult, este un sport deosebit, unde ai nevoie sa gandesti repede si sa ai viteza de reactie”

GHEORGHE MULTESCU : “Este nevoie de multa viteza de reactie! La Padbol se dezvolta viteza de gandire, de executie, de deplasare. Este foarte bun ca antrenament pentru fotbalisti, ca sa nu mai vorbim in scoli, la copii. Este un sport intens, cu multa variatie in joc.”