Image Alt

Randament terenuri padbol

Randament terenuri padbol

Performanță excelentă

În momentul inițierii unei afaceri, gradul de ocupare al terenurilor reprezintă una din cele mai importante considerente economice care trebuie luată în calcul. Din acest punct de vedere, randamentul terenurilor de padbol oferă performanta excelentă, fiind necesari doar 60 mp.

Instalarea unui teren de Padbol (sau reamenajarea spatiilor existente, dar care au o rentabilitate scăzută) reprezintă o investiție cu o recuperare rapidă a capitalului, transformându-l într-o afacere interesantă și foarte profitabilă.

Venituri anuale maximizate

Cu o medie de 6 ore pe zi și un preț minim de 10 euro pe oră, se pot genera venituri anuale considerabile pentru un teren de sport. Aceasta fără a lua în considerare rata de creștere a prețului de închiriere sau veniturile complementare din alte vânzări.

Iată un calcul de rentabilitate financiară a închirierii terenurilor de padbol, comparativ cu cele mai cunoscute terenuri de sport.

Teren padbol versus teren tenis

Se poate observa că pe aceeași suprafață necesară unui teren de tenis, se pot instala nu mai puțin de 6 terenuri de padbol!!!

Pretul de inchiriere al terenurilor de tenis sunt aproximativ egale sau chiar mai mici decat cele ale terenurilor de padbol. La un calcul simplu, în aceiași suprafață se pot câștiga minim 60 de euro/ora, în loc de 10 euro/ora.

Deasemnea,deoarece padbol este un sport care se joacă doar în câte 4 jucători, costul de închiriere  resimțit de fiecare client în parte este și el foarte atractiv.

Comparație dimensiuni terenuri sport

Teren padbol versus teren minifotbal

Într-un spațiu egal cu cel al terenurilor de minifotbal, (20×40), pot fii instalate 8 terenuri de padbol, păstrând o distanță de aproximativ 2 metri între terenuri.

Un teren de minifotbal se închiriaza cu aproximativ 20 euro/ora, în timp ce 8 terenuri de padbol pot aduce un venit de minim de 80 euro/ora.

În ambele comparații am minimizat prețul de închiriere al terenului de padbol, care este în realitate între 60 si 80 ron/ora.