Image Alt

Terenul de padbol

TERENUL DE PADBOL

Cel mai performant teren de sport, în doar 60 mp

instalat atât În exterior, cÂt Și În interior

Terenul de padbol  este format din pereti, pardoseala modulara, elemente din sticla securizata, realizate si instalate cu manopera de inalta precizie, avand ca rezultat un teren de calitate. Terenul este de sine statator, portabil, putand fi instalat atat in exterior, cat si in interior, unde nu are nicio legatura cu structura cladirii (sistemul de constructie asigura un teren care nu transmite vibratii in structura cladirii).

poate fi ACOPERIT SI ÎNCĂLZIt

Din constructie, terenul de Padbol este dotat cu instalatie de nocturna. Ulterior, el poate fi  poate fi acoperit cu copertina si incalzit, dotat cu instalatie de sonorizare,  camera de supraveghere, sistem de arbitraj. Copertina poate fi detasabila partial sau total pe timpul verii, sau poate avea  un sistem schimbare a inaltimii, putand fi reglata functie de anotimp. Deasemenea, terenul poate fi integrat, cu tot cu tribune, intr-un balon de dimensiuni mici.

SUPRAFAȚA DE JOC

Suprafața de joc este realizată din plăci modulare din polipropilenă. Acest tip de pardoseala  transmite jucatorului o comoditate ridicata si o calitate excelenta a jocului. Datorita absorbtiei mari la impact si tolerantei laterale, asigura protectia sportivului la nivelul articulatiilor gleznei si genunchiului.  Asigura o excelenta protectie a sportivului in cazul impactului. Suprafata sintetica modulara din polipropilena este perfecta pentru acest  sport, modulele sunt concepute pentru a rezista indiferent de vreme.  Permeabilitatea suprafetei sintetice modulare este de 100%, uscarea facandu-se foarte rapid (autoderenanta), neafectand utilizarea terenului de joc. In zilele foarte calduroase, suprafata nu se incinge de la caldura soarelui fiind „suspendata” la 1 cm de la sol, ventilatia producandu-se natural.pardoseli_modulare

 

RENTABILITATE TERENURI PADBOL

Comparație dimensiuni terenuri sport

În momentul inițierii unei afaceri, gradul de ocupare al terenurilor reprezintă una din cele mai importante considerente economice care trebuie luată în calcul. Din acest punct de vedere, randamentul terenurilor de padbol oferă performanta excelentă, fiind necesari doar 60 mp.

Instalarea unui teren de Padbol (sau reamenajarea spatiilor existente, dar care au o rentabilitate scăzută) reprezintă o investiție cu o recuperare rapidă a capitalului, transformându-l într-o afacere interesantă și foarte profitabilă.

EXEMPLE TERENURI PADBOL

Terenurile de Padbol omologate internațional se achizitionează exclusiv prin Padbol România.  Odată cu achizitța fiecărui teren de padbol se obține și licența de funcționare a acestuia, incepând cu un minim de 3 ani, și mergând pana la  5 ,7 sau 10 ani. Licența oficiala Padbol este evidențiată fizic prin  numarul internațional de înregistrare afișat vizibil pe fiecare teren.