Image Alt

Terenul de padbol

Terenul de padbol  (echipament complet pentru practicare padbol) se achizitioneaza exclusiv prin Padbol Romania, fiecare teren avand inclusa propria licenta de functionare si propriul numar de inregistrare la nivel international. 

Terenul de padbol este un sistem este format din structura metalica, pereti din elemente de sticla securizata, pardoseala, stalpi nocturna, realizat si instalat cu manopera de inalta precizie avand ca rezultat un teren de calitate.

Terenul este de sine statator, putand fi instalat atat in exterior cat si in interior, unde nu are nici o legatura cu structura cladirii (sistemul de constructie asigura un teren care nu transmite vibratii in structura cladirii).
Toate componentele sunt conform standardelor in vigoare si sunt livrate gata pentru asamblare.

Din constructie, terenul de Padbol este dotat cu stalpi de nocturna. Ulterior, el poate fi  poate fi acoperit cu copertina si incalzit, dotat cu instalatie de sonorizare,  camera de supraveghere, sistem de arbitraj. Copertina poate fi detasabila partial sau total pe timpul verii, sau poate avea  un sistem schimbare a inaltimii, putand fi reglata functie de anotimp.

Deasemenea, terenul poate fi integrat, cu tot cu tribune, intr-un balon de dimensiuni mici.

Pardoseala este realizata din suprafata sintetica modulara din polipropilena. Acest tip de pardoseala  transmite jucatorului o comoditate ridicata si o calitate excelenta a jocului. Datorita absorbtiei mari la impact si tolerantei laterale, asigura protectia sportivului la nivelul articulatiilor gleznei si genunchiului.  Asigura o excelenta protectie a sportivului in cazul impactului. Suprafata sintetica modulara din polipropilena este perfecta pentru acest  sport, modulele sunt concepute pentru a rezista indiferent de vreme.  Permeabilitatea suprafetei sintetice modulare este de 100%, uscarea facandu-se foarte rapid (autoderenanta), neafectand utilizarea terenului de joc. In zilele foarte calduroase, suprafata nu se incinge de la caldura soarelui fiind “suspendata” la 1 cm de la sol, ventilatia producandu-se natural.

pardoseli_modulare
 
Principalele avantaje ale terenurilor  de Padbol :
– garantia pe termen lung;
– pot fi reasamblate cu usurinta;
– cea mai buna calitate a componentelor
– cele mai noi tehnologii de productie si instalare a sistemelor;
– usurinta in intretinere si costuri reduse de operare

SOLICITA TEREN/LICENTA PADBOL

Padbol Mogosoaia

Padbol Mogosoaia

Academia Gheorghe Hagi

Padel Zenter, Suedia