Image Alt

Marcă Înregistrată – Licențiere – Achiziție Terenuri Padbol

Padbol este Marcă Înregistrată

Padbol este marcă înregistrată, având astfel protejat  și înregistrat dreptul de autor, de proprietate intelectuală şi schițele industriale. Sportul, în diversele sale forme, este protejat de legea universală a brevetelor şi mărcilor. Eticheta originală care însoţeşte fiecare teren de Padbol se află afisată vizibil pe fiecare dintre terenurile instalate în tarile practicante.

Padbol România deține Licența Exclusivă Padbol

Acest lucru înseamnă dreptul exclusiv de a fabrica, comercializa si exploata terenurile de Padbol, in mod direct sau prin intermediari, dreptul de a sub-licentia catre terti, in vederea instalarii si exploatarii de catre acestia a terenurilor pentru practicarea acestui sport la nivel amator si/sau profesionist.

Terenurile de Padbol se achizitionează prin Padbol Romania 

Terenurile de Padbol omologate internațional se achizitionează exclusiv prin Padbol România.  Odata cu achizitia fiecarui teren de padbol se obtine si licenta de functionare a acestuia, incepând cu un minim de 3 ani, și mergând pana la  5 ,7 sau 10 ani. Licenta oficiala Padbol este evidentiata fizic prin de numarul international de inregistrare afisat vizibil in fiecare locatie.

Selecție a licențiaților

Există anumite criterii de licențiere, asemanatoare  francizei, astfel încat există o dezvoltare controlata la nivel național, care asigură randamentului financiar al fiecarui club în parte.

Management și marketing

Licentiații padbol beneficiază chiar din prima zi de sprijin permanent atât pe parte de management și marketing, cât și din punct de vedere sportiv.  Ei primesc manualul de branding, ghidul de management și documente necesare desfășurarii activității. Deasemenea primesc grafica pentru materiale publicitare, pot achiziționa echipamente și mingi personalizate. Se asigură instruirea teoretică și practică a personalului angajat,

Acestea sunt doar o parte din suportul permanent pe care îl oferă Padbol România în baza contractului de licențiere.

Organizarea de competiții

De asemenea, în baza licențierii, există și posibilitatea organizării, cu aprobarea și împreuna cu Federația Română de Padbol, de competiții locale, naționale sau chiar internaționale. Acest lucru se stabilește în baza unei candidaturi depuse și a îndeplinirii condițiilor impuse de nivelul  fiecarei competiții.

Padbol este marcă înregistrată

Licenta Principală Exclusivă

Licenta Principală Exclusivă oferă avantajul instalării și exploatării propriilor terenuri în mod exclusiv într-un anumit oras, afacerea  devenind astfel fără concurență. Acestă opțiune este accesibilă doar primului licențiat din orașul pentru care se solicită, și se poate acorda in urma unei propuneri sustinute de un plan de dezvoltare si promovare zonală, precum si investitia initiala intr-o infrastructura de minim 4 terenuri de padbol.

Avantajele economice ale terenurilor de padbol

Padbol este o oportunitate de afacere cu un profit deosebit de atractiv faţă de multe alte domenii de activitate.

Astfel, in foarte scurt timp de cand Padbol a fost adus in Romania, deja se gasesc terenuri instalate in Bucuresti (Lia Manoliu-M.T.S. si Offside Arena), Constanta (Academia Gheorghe Hagi), Mogosoaia, Giurgiu, Craiova, Cugir, Barlad, Baia Mare (Padbol Land si Squash & Padbol Club), Gura Humorului, Galati, Sighisoara., Rădăuți, Cluj, Timișoara, Brașov.

Află despre avantajele economice ale terenurilor de padbol!

Padbol este Marcă Înregistrată. Utilizarea,  fără autorizarea scrisă a Padbol Romania, a marcii,  a jocului și dinamicii acestuia, a regulilor, formei terenului, a ideii, siglei etc, este considerata un afront grav asupra proprietatii intelectuale, si este pedepsită conform codului penal, civil și comercial. Pentru utilizarea acestor drepturi este necesară autorizarea/licențierea de catre Padbol Romania, pentru fiecare teren in parte.