Image Alt

Marcă Înregistrată – Licențiere – Achiziție terenuri

Marcă, Licențiere și Achiziție

(Drepturi de Utilizare)

Padbol este marcă înregistrată.

De asemenea este înregistrat dreptul de proprietate intelectuală, dreptul de autor şi schițele industriale. Sportul, în diversele sale forme, este protejat de legea universală a brevetelor şi mărcilor. Eticheta originală care însoţeşte fiecare teren de Padbol se află afisată vizibil pe fiecare dintre terenurile instalate în tarile practicante.

Padbol Romania detine Licenta Exclusiva Padbol, anume dreptul exclusiv de a fabrica, comercializa si exploata terenurile de Padbol, in mod direct sau prin intermediari, dreptul de a sub-licentia catre terti, in vederea instalarii si exploatarii de catre acestia a terenurilor pentru practicarea acestui sport la nivel amator si/sau profesionist.

Terenurile de Padbol omologate international se achizitioneaza exclusiv prin Padbol Romania. Odata cu achizitia fiecarui teren de padbol se obtine si licenta de functionare a acestuia, incepând cu un minim de 3 ani, și mergând pana la  5 ,7 sau 10 ani. Licenta oficiala Padbol este evidentiata fizic prin de numarul international de inregistrare afisat vizibil in fiecare locatie.

Selecție a licențiaților

Exista anumite criterii de licentiere, asemanatoare  francizei, astfel incat exista o dezvoltare controlata la nivel national, care asigura randamentului financiar al fiecarui club in parte.

Licentiatii padbol beneficiaza chiar din prima zi de sprijin permanent atat pe parte de management si marketing, cat si din punct de vedere sportiv.  Astfel,  manualul de branding, ghidul de management, documente necesare desfasurarii activitatii, grafica pentru materiale publicitare si echipamente, mingi personalizate, instruirea teoretica si practica a personalului angajat, promovare pe retelele sociale sunt doar o parte din suportul continuu pe care il ofera Padbol Romania in baza contractului de licentiere.

De asemenea, in baza licentierii, exista si posibilitatea organizarii, cu aprobarea si impreuna cu Asociatia Romana de Padbol, de competitii locale, nationale sau chiar internationale, pe baza unei candidaturi depuse si a indeplinirii conditiilor impuse de nivelul  fiecarei competitii.

Licenta Principală Exclusivă

Licenta Principală Exclusivă oferă avantajul instalării și exploatării propriilor terenuri în mod exclusiv într-un anumit oras, afacerea  devenind astfel fără concurență. Acestă opțiune este accesibilă doar primului licențiat din orașul pentru care se solicită, și se poate acorda in urma unei propuneri sustinute de un plan de dezvoltare si promovare zonală, precum si investitia initiala intr-o infrastructura de minim 4 terenuri de padbol.

Avantajele economice ale terenurilor de padbol

Padbol este o oportunitate de afacere cu un profit deosebit de atractiv faţă de multe alte domenii de activitate.

Astfel, in foarte scurt timp de cand Padbol a fost adus in Romania, deja se gasesc terenuri instalate in Bucuresti (Lia Manoliu-M.T.S. si Offside Arena), Constanta (Academia Gheorghe Hagi), Mogosoaia, Giurgiu, Craiova, Cugir, Barlad, Baia Mare (Padbol Land si Squash & Padbol Club), Gura Humorului, Galati, Sighisoara., Rădăuți, Cluj.

Afla despre avantajele economice ale terenurilor de padbol!

Utilizarea,  fără autorizarea scrisă a Padbol Romania, a marcii,  a jocului și dinamicii acestuia, a regulilor, formei terenului, a ideii, siglei etc, este considerata un afront grav asupra proprietatii intelectuale, si este pedepsită conform codului penal, civil și comercial. Pentru utilizarea acestor drepturi este necesară autorizarea/licențierea de catre Padbol Romania, pentru fiecare teren in parte.