Marca inregistrata-Licentiere

Marca, Achizitie si Licențiere

(Drepturi de Utilizare)

Padbol este marcă înregistrată. De asemenea este înregistrat dreptul de proprietate intelectuală, dreptul de autor şi schițele industriale. Sportul, în diversele sale forme, este protejat de legea universală a brevetelor şi mărcilor. Eticheta originală care însoţeşte fiecare teren de Padbol se află afisată vizibil pe fiecare dintre terenurile instalate în tarile practicante.

Padbol Romania detine Licenta Exclusiva Padbol, anume dreptul exclusiv de a fabrica, comercializa si exploata terenurile de Padbol, in mod direct sau prin intermediari, dreptul de a sub-licentia catre terti, in vederea instalarii si exploatarii de catre acestia a terenurilor pentru practicarea acestui sport la nivel amator si/sau profesionist.

Terenurile de Padbol omologate international se achizitioneaza exclusiv prin Padbol Romania. Odata cu achizitia fiecarui teren de padbol se obtine si licenta de functionare a acestuia, incepând cu un minim de 3 ani, și mergând pana la  5 ,7 sau 10 ani. Licenta oficiala Padbol este evidentiata fizic prin de numarul international de inregistrare afisat vizibil in fiecare locatie. 

 

 

Exista anumite criterii de licentiere, asemanatoare  francizei, astfel incat exista o dezvoltare controlata la nivel national, care asigura randamentului financiar al fiecarui club in parte. 
Licentiatii padbol beneficiaza chiar din prima zi de sprijin permanent atat pe parte de management si marketing, cat si din punct de vedere sportiv.  Astfel,  manualul de branding, ghidul de management, documente necesare desfasurarii activitatii, grafica pentru materiale publicitare si echipamente, mingi personalizate, instruirea teoretica si practica a personalului angajat, promovare pe retelele sociale sunt doar o parte din suportul continuu pe care il ofera Padbol Romania in baza contractului de licentiere.
De asemenea, in baza licentierii, exista si posibilitatea organizarii, cu aprobarea si impreuna cu Asociatia Romana de Padbol, de competitii locale, nationale sau chiar internationale, pe baza unei candidaturi depuse si a indeplinirii conditiilor impuse de nivelul  fiecarei competitii.
 

 

Licenta Principală Exclusivă oferă avantajul instalării și exploatării propriilor terenuri în mod exclusiv într-un anumit oras, afacerea  devenind astfel fără concurență. Acest lucru este posibil in urma unei propuneri sustinute de un plan de dezvoltare si promovare zonal, precum si investitia initiala intr-o infrastructura de minim 4 terenuri de padbol. 
Trimite-ne solicitarea ta si afla despre condițiile care trebuiesc indeplinite pentru obținerea licentei si achizitia terenurilor de Padbol!

TRIMITE SOLICITARE 

Utilizarea,  fără autorizarea scrisă a Padbol Romania, a marcii,  a jocului și dinamicii acestuia, a regulilor, formei terenului, a ideii, siglei etc, este considerata un afront grav asupra proprietatii intelectuale, si este pedepsită conform codului penal, civil și comercial. Pentru utilizarea acestor drepturi este necesară autorizarea/licențierea de catre Padbol Romania, pentru fiecare teren in parte. 

 

 

Elisabeta Gherghișan, Licentiat Exclusiv Padbol Romania  

 “Urmand exemplul celorlalte tari in care padbolul este deja un fenomen, a venit timpul ca si jucatorii din Romania sa isi poata  demonstra si imbunatati tehnica intr-un astfel de teren.  Prin Padbol oferim tuturor jucatorilor de fotbal un cadru de joc nou, de ultima generatie,  dar si iubitorilor unui alt sport foarte popular la noi in tara, anume tenisul cu piciorul. Padbol vine in primul rand in intampinarea iubitorilor sportului romanesc, iar apoi, implicit, in a celor care isi doresc sa investeasca intr-o afacere de succes si pionierat in acest domeniu, aducand noutate si modernism fiecarei comunitati in parte.