Image Alt
Această pagină este

Cluburi & Locatii Padbol

Academia Gheorghe Hagi

Corpul de antrenori din cadrul Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi“ a decis să suplimenteze antrenamentele juniorilor constănțeni prin ședințe de padbol.

CSN LIA MANOLIU

La doar 200 de metri de Arena Nationala, Complexul National Lia Manoliu din Bucuresti a lansat pe 31 august 2019 primul club de Padbol al Ministerului Tineretului si Sportului.


OFFSIDE ARENA

Terenul acoperit si incalzit, deschis nonstop in baza sportiva Offside Arena, pe Bdul Metalurgiei nr 27, sector 4 Bucuresti. Barbati, femei, copii, bunici, toti pot gusta magia Padbol, cel mai modern sport din Romania!

Flux Arena Craiova

Flux Arena Craiova, o bază sportivă de mare calitate în zona Olteniei, având în dotare terenuri de fotbal, tenis, volei pe plajă, padel, și-a inaugurat cele doua terenuril de Padbol în luna mai 2019.

GREENFIELD BARLAD

Pe 26 ianuarie 2019 a avut loc deschiderea oficiala a Clubului de Padbol Greenfield Barlad! (vezi articolul aici) Competitii cu premii pentru cei mai fideli si constanti jucatori, recunoastere internationala pentru cei mai talentati dintre ei!

PADBOL RADAUTI

Padbol Club Rădăuți a fost deschis in luna august 2020, având în componență două terenuri de Padbol, amplasate in prelungirea Scruntari, în baza sportivă Tenis Club Campo di Medici.

PADBOL GIURGIU

Instalat în interior, primul teren de Padbol din Giurgiu oferă iubitorilor sportului doza zilnică de energie și spectacol, atât pe canicula verii, cât și iarna, când te poți încalzi cu un joc de padbol și relaxa la un tenis de masă!

PADBOL GALATI

Incepând cu anul 2020 padbol s-a lansat și la Galați, și nu oriunde, ci chiar in incinta stadionului Dunărea Galați, loc emblematic pentru sportul gălățean.

PADBOL CLUJ - BAZA UNIREA

Un nou club de Padbol s-a deschis in orașul sporturilor, Cluj Napoca, într-o locație de excepție! Padbolul s-a altăturat celorlalte sporturi care se practică în cea mai mare baza sportiva din Cluj-Napoca, Baza Sportiva Unirea!

SIGHISOARA

Istorica Cetate a Sighisoarei si-a deschis portile, in septembrie 2019, pentru o noutate absoluta : Padbol, cel mai modern sport din Romania, oficial recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului, se practica aici cu mare succes!

ARENA CUGIR

Terenul de Padbol este amplasat într-o zonă dedicata activităților sportive din incinta Stadionului Municipal Cugir!MOGOSOAIA

Un nou club de Padbol s-a deschis in luna ianuarie 2018 la Mogosoaia! Doua terenuri de Padbol acoperite, incalzite, sistem ventilatie, aer conditionat, tv si muzica va ajuta sa va relaxati impreuna cu prietenii sau colegii!

PADBOL LAND BAIA MARE

PADBOL LAND, UN NOU CLUB IN BAIA MARE! Clubul se va deschide in luna septembrie intr-o locatie ce se doreste a fii exclusiv doar pentru Padbol.

SQUASH & PADBOL

Primul club de Squash si Padbol din Baia Mare. Clubul detine doua terenuri de squash, un teren de padbol, sauna, vestiare si receptie.

IN CURAND BUZAU

In curand nou club in Buzau

NOU CLUB IN CURAND

NOU CLUB IN CURAND

NOU CLUB IN CURAND

NOU CLUB IN CURAND

NOU CLUB IN CURAND

NOU CLUB IN CURAND

SOCIAL

Intra In Comunitatea Padbol

Trebuie sa gandesti cu viteza, trebuie sa ai geometrie, pentru ca tot cese intoarce din perete vine din toate unghiurile. Trebuie sa ai o tehnica foarte buna si sa reactionezi imediat. E o chestiune de unghiuri, geometrie. Eu cred că la asta am stat foarte bine în teren, aşa că cred că mă descurc. Voi duce un un teren la Academie pentru juniori, ca antrenament complementar, dar si pentru jucatorii deja formati.

Cel mai iubit fotbalist din Romania
Gica Hagi

“ E foarte solicitant, trebuie sa stai tot timpul concentrat. Padbol se aseamana cu tenisul de picior, dar trebuie sa te folosesti de peretii de sticla, de fel si fel de trucuri ”

Fost capitan de echipa FC Dinamo
Giani Kiriță

E foarte diferit de ceea ce se întâmplă pe terenul mare, minifotbal. Este foarte dinamic şi trebuie să fii în permanenţă foarte atent, trebuie să-ţi alegi foarte bine unghiurile trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte ca să poţi să joci la un nivel foarte înalt.

Fost jucător de fotbal
Petre Marin