Piua Padbol Brașov
Această pagină este

Cluburi și Locații Padbol Romania

REZERVĂ TERENUL CEL MAI APROPIAT!

Academia Gheorghe Hagi

Corpul de antrenori din cadrul Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi“ a decis să suplimenteze antrenamentele juniorilor constănțeni prin ședințe de padbol.

C.S.N. LIA MANOLIU- BUCUREȘTI (MTS)

La 2 pași de Arena Națională,, în Complexul Sportiv Național Lia Manoliu din Bucuresti se află primul club de Padbol din patrimoniul Ministerului Sportului, club format din 3 terenuri ce gazduiesc evenimentele naționale și internaționale ale Federației Române de Padbol

OFFSIDE ARENA BUCUREȘTI

Două terenuri acoperite, deschise nonstop in baza sportivă Offside Arena, pe Bdul Metalurgiei nr 27, sector 4 Bucuresti. Barbati, femei, copii, bunici, toti pot gusta magia Padbol, cel mai modern sport din Romania!

Flux Arena Craiova

Flux Arena Craiova, o bază sportivă de mare calitate în zona Olteniei, având în dotare terenuri de fotbal, tenis, volei pe plajă, padel, și-a inaugurat cele doua terenuril de Padbol în luna mai 2019.

GREENFIELD BARLAD

Pe 26 ianuarie 2019 a avut loc deschiderea oficiala a Clubului de Padbol Greenfield Barlad! (vezi articolul aici) Competitii cu premii pentru cei mai fideli si constanti jucatori, recunoastere internationala pentru cei mai talentati dintre ei!

PADBOL RADAUTI

Padbol Campo di Medici Rădăuți a fost deschis in luna august 2020, având în componență două terenuri de Padbol, amplasate in prelungirea Scruntari, în baza sportivă Tenis Club Campo di Medici.

  1. SISTEME REZERVARI TERENURI PADBOL

PADBOL GIURGIU

Instalat în interior, primul teren de Padbol din Giurgiu oferă iubitorilor sportului doza zilnică de energie și spectacol, atât pe canicula verii, cât și iarna, când te poți încalzi cu un joc de padbol și relaxa la un tenis de masă!

PADBOL GALATI

Incepând cu anul 2020 padbol s-a lansat și la Galați, și nu oriunde, ci chiar in incinta stadionului Dunărea Galați, loc emblematic pentru sportul gălățean.

ROYAL VICTORY BUCUREȘTI

Din aprilie 2022! Două terenuri de padbol, alături de 2 dintre cele mai bune terenuri de fotbal din București- gazdele Victory Cup, spațiu de joacă pentru copii precum și terasă cu restaurant pentru clienții bazei.

SIGHISOARA

Istorica Cetate a Sighisoarei si-a deschis portile, in septembrie 2019, pentru o noutate absoluta : Padbol, cel mai modern sport din Romania, oficial recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului, se practica aici cu mare succes!

ARENA CUGIR

Terenul de Padbol este amplasat într-o zonă dedicata activităților sportive din incinta Stadionului Municipal Cugir!NORD ARENA TÂRGOVIȘTE

De foarte mult timp padbolul este așteptat cu interes la Târgoviște! Începand cu luna mai 2023, unii dintre cei mai buni jucători din țară se vor antrena pe terenurile de padbol de la Nord Arena.

PADBOL LAND BAIA MARE

PADBOL LAND, UN NOU CLUB IN BAIA MARE! Clubul se va deschide in luna septembrie intr-o locatie ce se doreste a fii exclusiv doar pentru Padbol.

SQUASH & PADBOL

Primul club de Squash si Padbol din Baia Mare. Clubul detine doua terenuri de squash, un teren de padbol, sauna, vestiare si receptie.

PADBOL ARINIȘ- GURA HUMORULUI

Un nou club de pabol în cel mai mare complex de agrement din inima Bucovinei!

PADBOL TIMIȘOARA

Patru noi terenuri s-au deschis pentru bănățeni începând cu luna iunie chiar în locul tau preferat, Shopping City Mall!

PADBOL BRAȘOV

PADBOL BRAȘOV

Așteptarea a luat sfârșit! Cele două terenuri de padbol sunt pregătite! Vino cu prietenii la cel mai cool sport din România!

PADBOL BUZĂU

Două terenuri de padbol în sală sunt puse la dispoziție, in exclusivitate, iubitorilor de noutate, distracție și sănătate prin sport!

PADBOL ARENA IASI

Pe 27 noiembrie 2023 s-a deschis primul club de padbol din Iași. Două terenuri de ultimă generație pentru toti iubitorii sportului

NEW CLUB

ÎN CURÂND! ÎN CURÂND!

NEW CLUB

ÎN CURÂND! ÎN CURÂND!

Intra In Comunitatea Padbol

Trebuie sa gandesti cu viteza, trebuie sa ai geometrie, pentru ca tot cese intoarce din perete vine din toate unghiurile. Trebuie sa ai o tehnica foarte buna si sa reactionezi imediat. E o chestiune de unghiuri, geometrie. Eu cred că la asta am stat foarte bine în teren, aşa că cred că mă descurc. Voi duce un un teren la Academie pentru juniori, ca antrenament complementar, dar si pentru jucatorii deja formati.

Cel mai iubit fotbalist din Romania
Gica Hagi

“ E foarte solicitant, trebuie sa stai tot timpul concentrat. Padbol se aseamana cu tenisul de picior, dar trebuie sa te folosesti de peretii de sticla, de fel si fel de trucuri ”

Fost capitan de echipa FC Dinamo
Giani Kiriță

E foarte diferit de ceea ce se întâmplă pe terenul mare, minifotbal. Este foarte dinamic şi trebuie să fii în permanenţă foarte atent, trebuie să-ţi alegi foarte bine unghiurile trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte ca să poţi să joci la un nivel foarte înalt.

Fost jucător de fotbal
Petre Marin

“Este nevoie de multa viteza de reactie! La Padbol se dezvolta viteza de gandire, de executie, de deplasare. Este foarte bun ca antrenament pentru fotbalisti, ca sa nu mai vorbim in scoli, la copii. Este un sport intens, cu multa variatie in joc.”

Antrenor de fotbal
Gheorghe Multescu