Image Alt

CSN LIA MANOLIU

Ministerului Tineretului si Sportului investeste in Padbol!

La doar 200 de metri de Arena Nationala, Complexul National Lia Manoliu din Bucuresti a lansat în august 2019 primul club de Padbol al Ministerului Tineretului si Sportului, avand o infrastructura initiala formata din 3 terenuri, precum si o anexa generoasa reprezentand vestiare, toalete, dusuri, (atat pentru baieti cat si pentru fete), si o zona ampla pentru relaxare si socializare.


Terenurile de Padbol vor putea fii usor remarcate pe partea stanga a aleii principale catre Arena Nationala, intrarea din Bulevardul Basarabia 37-39. Accesul la terenuri se va face pe intrarea Complexului Sportiv National Lia Manoliu.

Rezervari la : 0758 258 064

Competiții interne și internaționale

CSN Lia Manoliu este totodată și locația aleasă de Federația Română de Padbol pentru desfășurarea celor mai importante evenimente naționale și internaționale.

Astfel, terenuri de padbol au fost gazdele primului turneu european desfășurat în România,  a celor trei Cupe ale României 2021-2023, precum și a multor alte evenimente sportive.

Însă ce este cel mai important, CSN Lia Manoliu este una dintre locațiile s-a antrenat lotul național de padbol al României, al celor care ne-au umplut sufletul cu titlul de CAMPIONI MONDIALI !

Cupa României 2021-2023