Image Alt

Flux Arena Craiova

 

CLUBUL CAMPIONILOR MONDIALI 

Flux Arena Craiova

Flux Arena Craiova,  o bază sportivă de mare calitate în zona Olteniei, având în dotare terenuri de fotbal, tenis, volei pe plajă, padel,  și-a inaugurat cele doua terenuri de Padbol în luna mai 2019.

După 3 participări la European Padbol Tour, edițiile Franța, România și Portugalia, echipele reprezentative au a ridicat show-ul la fileu și în România!

Turneul Olteniei la Padbol

Flux Arena a organizat prima ediție a Romanian Padbol Tour 2020 – Turneul Olteniei!

Și, spre surpriza și bucuria tuturor, au și câștigat primul titlu de campioni!

Echipa câștigătoare a fost compusă din Olivian Surugiu, Laurențiu Dinuică și Victoraș Popescu.

A urmat, an de an, organizarea altor 3 ediții anuale de excepție, respectiv 2021, 2022, 2023, transmise live de Oltenia TV.

După cei 4 ani de competiții și antrenamente în cadrul turneelor naționale ce formează Romanian Padbol Tour, jucătorii craioveni au fost selectionați la lotul național de padbol, și au pornit la drum spre Campionatul Mondial de Padbol Brazilia 2023.

La eveniment au fost prezente 18 țări, printre care cele mai puternice din lume și favoritele campionatului, precum Spania, Uruguay, Argentina, Brazilia, Portugalia, Italia.

Pas cu pas, fară niciun set pierdut în fazele de grupe, sferturi și seminfinale, Olivian Surugiu și Victoraș Popescu au jucat finala cu Uruguay, campioană a Cupei Americii 2023, pe care au învins-o cu scorul de 2-1 la seturi.

Fericire supremă pentru jucătorii clubului Flux Arena și pentru toti cei care i-au susținut an de an pentru a deveni cei mai buni!

felicitări campionilor mondiali

Daca vrei sa te distrezi la padbol, sau să te antrenezi ca să devii și tu un campion, Flux Arena este locul potrivit pentru tine!

Rezervă-ți terenul la : 0742 254 114; 0745 844 389