Image Alt

Padbol Romania

TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL A DEVENIT O REALITATE!

TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL (EPT), primul si singurul de acest gen din istoria Padbolului, este fondat pentru a crea competiții între cluburi, echipe și jucători din diferite țări europene, dezvoltand sportul ca si vizibilitate si calitate.
În fiecare an, TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL va fi extins cu mai multe țări, cu mai multe turnee și cu mai mulți jucători.TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL isi doreste să fie lider în lumea competiției Padbol, si se bazeaza pe pasiune, credință și multa implicare in acest sport.

MISIUNE:
Sa creeze cea mai interesanta competitie din lumea padbolului, atat pentru jucatori cat si pentru cluburile de Padbol din Europa.

VALORI: • Pasiune • Implicare • Fairplay • Onestitate • Integritate

CALENDAR: TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL organizează 4 turnee oficiale în 2019. Turneele au loc la fiecare 2 luni începând cu luna iunie.

FRENCH OPEN             08-09 IUNIE 2019
ROMANIAN OPEN       31 AUGUST- 1 SEPT 2019
PORTUGAL OPEN       19-20 OCTOMBRIE 2019
BELGIUM OPEN            7-8 DECEMBRIE 2019

În 2020, TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL va încerca să ajungă la minimum 6 turnee anuale.

IMPORTANT: Inscrierea la Turneul European de Padbol se face de catre cluburi. Jucatorii ce vor reprezenta clubul la turneu sunt selectati in urma uneia sau mai multor competitii ale clubului, validate de catre Asociatia Romana de Padbol.

ASOCIATIA ROMANA DE PADBOL isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea in TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL a jucatorilor de moralitate indoielnica, cu comportament neadecvat sau care aduc atingere valorilor sportului, asociatiei si membrilor acesteia, a scopului si obiectivelor la nivel national.