Image Alt

CUPA ROMÂNIEI 2021

CUPA ROMÂNIEI 2021

La doar 100 de metri de Arena Națională, in Complexului Sportiv Național Lia Manoliu, afllat în patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului, se află cele 3 terenuri de padbol pe care se va desfășura prima CUPA A ROMÂNIEI la PADBOL. 

Însă terenurile de langa Arena Naționala au fost o gazdă primitoare și pentru alte evenimente. În perioada 31 august -1 septembrie 2019 , pe terenurile de Padbol din Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu” din București a avut loc ce-a de-a doua etapă a Turneului European de Padbol, prima etapa având loc in Franta, în luna iunie 2019.
Turneul (Romanian Open 2019) a fost organizat de Asociația Româna de Padbol, cu sprijinul CSN Lia Manoliu și sustinerea Ministerului Tineretului și Sportului.

Prima Cupa a României la Padbol nu reprezintă doar un spectacol sportiv, ci și o încununare a dezvoltării padbol în România, care a ajuns în acest an să fie practicat pe cele peste 30 de terenuri din 17 orașe. 

Evenimentul va putea fi urmărit in tribunele de la Padbol CSN Lia Manoliu, in direct, in mediul online, iar finalele la una dintre televiziunile naționale.

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.

Close
Despre PADBOL