Image Alt

CUPA ROMÂNIEI 2021

CUPA ROMÂNIEI 2021

La doar 100 de metri de Arena Națională, in Complexului Sportiv Național Lia Manoliu, afllat în patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului, se află cele 3 terenuri de padbol pe care se va desfășura prima CUPA A ROMÂNIEI la PADBOL.

Însă terenurile de langa Arena Naționala au fost o gazdă primitoare și pentru alte evenimente.

În perioada 31 august -1 septembrie 2019 , pe terenurile de Padbol din Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu” din București a avut loc ce-a de-a doua etapă a Turneului European de Padbol, prima etapa având loc in Franta, în luna iunie 2019.
Turneul (Romanian Open 2019) a fost organizat de Asociația Româna de Padbol, cu sprijinul CSN Lia Manoliu și sustinerea Ministerului Tineretului și Sportului.

TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL (EPT), primul și singurul de acest gen din istoria Padbolului, este fondat pentru a creea competiții între cluburi, echipe și jucători din diferite țări europene, dezvoltând sportul ca și vizibilitate și calitate. În fiecare an, TURNEUL EUROPEAN DE PADBOL va fii extins cu mai multe țări, cu mai multe turnee și cu cat mai mulți jucători pasionați de acest sport.

Evenimentul a putut fi urmărit live pe facebook Padbol România, dar și din tribune, de unde a fost urmărit de un public numeros, printre care și reprezentanți ai MTS, Stefan Rohnean, directorul CSN Lia Manoliu, precum și de alți invitați din lumea fotbalului, jucători sau antrenori precum Gigi Mulțescu, Eugen Neagoe, ale căror păreri le veți putea afla în curând pe www.padbol.ro și pe toate paginile oficiale Padbol România.

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.