Image Alt

CUPA ROMÂNIEI 2022

CUPA ROMÂNIEI 2022

16-18 septembrie, Complexul Sportiv Național "Lia Manoliu"
CUPA ROMANIEI 2022

Ne pregătim pentru cea de a doua Cupa a României!

Va fi cel mai mare eveniment sportiv al  comunității Padbol România, care de la an la an devine tot mai puternică!

Pregătim un eveniment deosebit, mediatizat și transmis în direct, însoțit de un comentariu de specialitate.

Cupa României și Romanian Padbol Tour atrag tot mai mulți sponsori și parteneri, care susțin întreg fenomenul padbol la nivel național.

De ce? Pentru că suntem un sport frumos, dinamic, spectaculos, de nouă generație! 

Dar acesta sigur nu este singurul motiv! 

Cel mai important este faptul că suntem serioși și constanți în ceea ce facem. Faptul că ne ținem promisiunile și că organizăm evenimente deosebite, la organizarea cărora partenerii noștri se simt mândri că au contribuit. Faptul că ne apreciem partenerii, le suntem recunoscători și îi consideram parte din familia Padbol România.

Cupa României 2021

 În weekedul 1-2 octombrie, în Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” a avut loc Prima Cupa a României la Padbol. Noul sport se impune tot mai mult la nivel național în ultimii ani.

Organizată de Asociația Română de Padbol, Cupa României la Padbol a ieșit din tiparele unei simple competiții. A fost un spectacol de pricepere, tehnică, talent și culoare! La eveniment au participat douăzeci de echipe și președinți de cluburi din toată țara. Amenajarea deosebită a locației, un permanent public iubitor de sport, precum și apariția mascotei Padbol au întregit reușita evenimentului.

Padbol, Sport național

O atmosferă de adevărată sărbătoare, datorată și faptului că acest eveniment reprezintă pentru comunitatea Padbol Romania trecerea la statutul de sport național. Padbol Romania se bazează la acest moment pe o infrastructură care permite practicarea acestuia în  peste 30 de terenuri la nivel național.

Din partea Ministerului Tineretului și Sportului a fost prezent  Subsecretar de Stat Cristian Emilian Ghită. Acesta a luat cuvântul alături de Stefan Rohnean, Directorul Compexului Sportiv National Lia Manoliu și Elisabeta Gherghișan, Presedintele Padbol Romania. A reconfirmat deschiderea și sprijinul Ministerului pentru Federația Română de Padbol în curs de constituire.

“Padbol este un sport nou, foarte dinamic, foarte adaptat la nevoile și așteptările publicului modern. Veți avea din partea noastră tot sprijinul, pentru ca este realmente foarte important ceea ce faceți pentru promovarea sportului. De la cel mai înalt nivel și până la nivelul de copii și tineret.” – Subsecretar de Stat Cristian Emilian Ghiță. 

Fazele finale transmise în direct

Participanții și organizatorii s-au bucurat de 2 zile cu vreme frumoasă și soare. Spectacolul sportiv a fost urmărit în ambele zile din tribunele CSN „Lia Manoliu”. Meciurile din sferturi/semifinale/finale au fost transmise în direct de Padbol Romania și Metropola TV, avându-l comentator pe experimentatul Adi Dobre. Printre cei care au asistat la spectacolul sportiv au fost mai mulți oameni de fotbal, printre care și Mihai Teja și fostul internațional Marius Niculae.

 Partenerii Cupei Romaniei 2022

Și în acest ne bucurăm de sprijinul partenerilor Padbol RomaniaCSN Lia ManoliuProedusSC Max EstateAlexandrion GroupTrattoria Monza,  SenseBall , ESX-Abonamente Săli, Metropola TV și Sport Total FM.

Acestora li se vor adăuga și alti parteneri importanți, pe care îi vom anunța în perioada imediat următoar

cupa româniei 2022

EVENIMENT ATRACTIV PENTRU PARTENERI

Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

ROMANIAN PADBOL TOUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.