Giani Kirita devine ambasadorul sportului-spectacol!

Padbol, sportul cu cea mai rapidă dezvoltare mondială, lansat în România în mai 2015, are un nou ambassador:

Giani Kiriță, fostul capitan al lui Dinamo, va fi pentru următorul an imaginea celui mai spectaculos sport.

Giani Kirita este al doilea ambasador Padbol România, după ce în primul an de existență a acestui sport la noi, Adrian Neaga a avut acest rol.

De-a lungul timpului, multe personalități din lumea sportului au luat parte la evenimentele Padbol sau chiar au trecut lângă fileu să-l joace. Gică Hagi, Ianis Hagi, Petre Marin, Răzvan Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv sau Bogdan Stelea sunt doar câteva dintre numele „grele” care au intrat în contact cu show-ul care îmbină perfect sportul cu distracția.

Giani Kiriță: „Mi-a plăcut acest sport de când l-am încercat prima dată, acum un an. Am fost invitat să joc la Mamaia în derby-ul Steaua – Dinamo la Padbol și încă de atunci mi-am spus că aș vrea să am și eu terenul meu.

Mă bucur că mă alătur într-un proiect cu un potențial atât de mare. Eu cred în puterea sportului și simt ca padbolul, mai ales pentru că este ceva nou în România, poate să scoată lumea la mișcare, pentru că am cam uitat să facem asta. Marele lui avantaj e că te și distrezi foarte tare jucându-l și cred că oricine își dorește asta atunci când își propune să dea câteva kilograme jos sau să-și pună la punct condiția fizică.”