Gloria padbolului incepe si la Bistrita!

Dupa Bucuresti si Constanta, inca un oras isi trece numele pe harta Padbol Romania: la Bistrita, Sebastian Moga, fost jucator si antrenor al Gloriei, va inaugura la jumatatea lunii iulie primul teren de padbol!

In Bistrita, padbolul se instaleaza intr-o zona foarte frumoasa, aproape de parc, de stadionul Gloriei si de Sala Polivalenta. Felicitari, Sebi, si bun venit in comunitatea celui mai spectaculos sport din lume!

“Sunt bucuros ca Bistrita e unul dintre orasele care vor contribui la dezvoltarea sportului care sunt sigur ca va avea cea mai mare ascensiune in Romania – Padbol! In zona noastra sunt multi fotbalisti si fosti fotbalisti care ne-au spus ca vor sa joace padbol si care pot ajunge in curand in nationala Romaniei. Pe langa terenul pe care il vom inaugura la mijlocul lunii iulie, avem si sprijinul primariei pentru deschiderea in curand a altor doua terenuri de padbol. In vederea organizarii unor competitii, am luat deja legatura cu fosti colegi de echipa din Cluj, Zalau, Sibiu si Targu Mures, care sunt interesati sa aduca padbolul in orasele lor.

Ii multumesc si celei care a adus padbolul in Romania, Elisabeta Gherghisan, pentru acordarea licentei. A dat dovada de mult profesionalism inca din startul acestei colaborari. De asemenea, sper in viitorul apropiat la o afiliere cu Asociatia Romana de Padbol, pe al carei presedinte, Cristian Bivolaru, il respect foarte mult.”, ne-a spus cel mai nou prieten Padbol, Sebi Moga.