Image Alt

Padbol Romania

Padbolul, un nou sport importat din Argentina, care îmbină tenisul de picior cu regulile din tenisul de câmp prinde din ce în ce mai mulți adepți în România. Seara trecută, derby-ul României la fotbal dintre Steaua și Dinamo a fost prefațat de o confruntare la Padbol făcută de Giani Chiriță, Rică Neaga și Petre Marin chiar în Stațiunea Mamaia.

Padbolul un sport recent adus în România este noua modalitate de petrecere a timpului liber pentru cei care vor să facă un pic de mișcare în Stațiunea Mamaia. Regulile sunt simple, iar jocul este o combinație între tenisul de picior și cel de câmp. Cei care l-au adus la noi în țară au toată încrederea că se va răspândi rapid.

Derby-ul Steaua- Dinamo a fost prefațat de o confruntare între foștii dinamoviști Giani Chiriță, Sebastian Moga și ex steliștii Rică Neaga și Petre Marin.

Fostul dinamovist Sebastian Moga a dus padbolul la Bistrița și speră ca acest sport să prindă și în Stațiunea Mamaia la fel ca în localitatea lui de baștină.

Cei de pe margine au fost încântați de spectacolul oferit de foștii steliști și dinamoviști, iar noul sport li se pare destul de atrăgător.

Padbolul a luat naștere în anul 2008 în localitatea argentiniană la Plata. A fost organizată și o cupă mondială care a avut loc în anul 2013.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

 

Post a Comment