Image Alt

Padbol Romania

 

Avanpremieră la ‘El Clasico’ de România! Steaua și Dinamo s-au duelat aseară la padbol, un sport care face furori în țară

Derby-ul Steaua- Dinamo s-a jucat deja aseară. La padbol, însă! Foştii jucători ai Stelei, Adrian Neaga şi Petre Marin s-au duelat cu foştii dinamovişti Giani Kiriţă şi Sebastian Moga la padbol, un sport nou care face furori în România. Cei patru au dat-o la pace şi au încheiat confruntarea la scorul de 1-1.

Steliștii Adrian Neaga și Petre Marin au jucat un meci demonstrativ împotriva fostului căpitan a lui Dinamo, Giani Kirita, și a lui Sebastian Moga. Cei patru au lăsat rivalitate deoparte și au terminat meciul de padbol cu scorul de 1-1. Nu au mai vrut să joace decisivul, ca să nu se supere nimeni. Orgoliile revin însă când vine vorba de marele derby din această seară.

Padbol, sau tenis cu piciorul între pereți de sticlă, a fost inventat în Argentina în 2008 și este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial.

La cel de-al treilea campionat mondial de padbol, care va avea loc anul viitor în Uruguay, va participa în premieră și România.

Post a Comment