Image Alt

TURNEUL BUCOVINEI 2021

Click banner pentru inscriere turneu

TURNEUL BUCOVINEI

Bucovina, una dintre cele mai frumoase provincii carpatice, este un ţinut fascinant prin istoria locului şi a oamenilor, prin armonia peisajului cu cele mai deosebite culori. 
Zonă a interferenţelor culturale, cu un peisaj deosebit de atractiv, Bucovina este emblematică pentru ospitalitatea oamenilor care poartă un respect aparte – poate mai mult decât în orice alta parte a Europei – locului unde îşi duc traiul. Ea este prin excelenţă o vatră păstrătoare a unor valori spirituale şi materiale unice prin specificul lor.
Bucovinei este apreciata pentru numeroasele manastiri construite de fosti domnitori precum Stefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Petru Rares si Alexandru Lapusneanu fiecare avand ceva specific: Humor culoarea rosu, Voronet-albastru, Sucevita-verde si Moldovita-galben.

Din acest an, Bucovina va fi pomenita cu drag si de  iubitorii sportului, ca fiind gazda primitoare a ROMANIAN PADBOL TOUR, prin TURNEULUI BUCOVINEI.

PERIOADA DESFASURARE :  8- 9 mai

LOCAȚIE  – Baza Sportiva Campo di Medici Radauți

Ca și celelalte competiții din cadrul Romanian Padbol Tour, Turneul Bucovinei este un turneu național de tip Open, care se va juca în sistem Grupe-Sferturi-Semifinale-Finale, cu un minim de 16 echipe reprezentative ale diferitelor cluburi de padbol din România.

Turneul Bucovinei va beneficia de live streaming pe canale de televiziune online si retele sociale, articole de promovare și știri pre și post eveniment.

Spre deosebire de celelalte turnee naționale ale anului 2021, care se vor afla deja la a doua ediție, Turneul Bucovinei reprezintă o noutate absolută pentru aceasta zona a țării. 

Mai mult de atât, lansarea oficiala a clubului de padbol  va avea loc odată cu startul acestui turneu, bucurându-se de toată atenția autorităților locale. Pentru că, nu-i așa, o dată la câțiva zeci de ani se întamplă sa se lanseze un nou sport la nivel de oraș! Și nu orice sport, ci Padbol, un fenomen sportiv național!

Prosport

Apariția relativ recentă a unui nou sport, padbol, a surprins inițial. Provenit din aceeași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, în Argentina, unde nevoia complementară de spectacol a fotbaliștilor a generat, organic, un nou fenomen.

Padbolul are caracteristici totalmente aparte, îmbiând esența corelată a unor sporturi. Padbolul împrumută frumusețea fotbalului și gentilețea tenisului. Padbolul are ritm, tehnică, tactică și strategie. Padbolul are priză la public și este ușor de transmis și la televiziune.
Deja la a doua ediție, Romanian Padbol Tour, organizat de Asociația Română de Padbol în colaborare cu anumite cluburi din țară, pune și în acest an la dispoziția iubitorilor de sport și practicanților de padbol un număr de patru turnee naționale.

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.