Image Alt

TURNEUL MOLDOVEI 2021

TURNEUL MOLDOVEI 2021

TURNEUL MOLDOVEI 2021

 

Sâmbătă (21 august) și duminică (22 august), Turneul Moldovei la Padbol – a treia ediție a Romanian Padbol Tour – a fost găzduit de Baza Sportivă Greenfield Club Bârlad. A fost pentru a doua oară când aceasta a  găzduit o competiție națională la padbol.

Mergând pe același format competițional ca și la celelalte doua ediții din acest an (Turneul Bucovinei și Turneul Olteniei)  la startul competiției s-au aliniat 16 echipe din întreaga țară. Ciprian Munteanu, administratorul bazei sportive organizatoare a fost cel care a urat bun venit participanților. Alături de el s-a aflat Elisabeta Gherghisan, președinta Asociației Române de Padbol, cea care se ocupă de dezvoltarea și promovarea acestui sport în Romania.

La finalul celor două zile disputate foarte intens, un adevarat spectacol sportiv pentru cei prezenți în tribune, clasamentul final al Turneului Moldovei a arătat în felul următor:

Locul I a fost adjudecat de Flux Arena Craiova 1, compusă din Olivian Surugiu și Victoraș Popescu, de 4 ori campioni naționali

Locul II a fost pentru prima oara câștigat de Padbol Arena București – echipă formata din Gabriel Deaconescu și Andrei Păciucă  

Locul III a fost câstigat pentru cea de a treia oara de Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel, jucatorii echipe Padbol Giurgiu 1

Pe locul IV s-au clasat, ca și la Turneul Olteniei, jucătorii de la Pro Win Târgoviște, Mihai Țiplic  și Aurel Voicu.

Echipa lui Rafael Vasile (Cristi Vasile și Mauro Gheorghe), considerată cea mai tehnică echipă de padbol,  s-a clasat pe locul 5, lipsa participarilor din ultimele turnee spunându-si cuvântul asupra pregătirii lor fizice.

PARTENERII TURNEULUI

AUDIT EXPERTCONT SRL, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), este o societate cu raspundere limitata infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate, activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal.

Obiectivul acestei societăți consta in punerea la dispozitia clientilora unor informatii financiare fiabile in diverse domenii de activitate.

Ca servicii colaterale, oferă clientilor consultanta pe linie de fiscalitate, legislatie, salarizare, evaluare, obligatii declarative, proceduri interne, managementul calitatii, cursuri de formare profesionala autorizate CNFPA.

Prestează servicii de consultanta pentru evaluarea proprietatilor imobiliare, conform Standardelor Internationale de Evaluare si a Codului Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR).

INFO TRUST SRL a luat ființă în 2004, fiind orientată la început către distribuția de produse de papetărie și birotică. 

În timp, gama de produse a fost completată cu imprimante, multifuncționale și copiatoare, consumabile (cartușe cerneală și tonere, OEM și compatibile), sisteme desktop și laptop, accesorii conectică și IT.

În prezent este distribuitor zonal de papetărie, birotică, consumabile și accesorii IT pe județele Vaslui și Vrancea.

METALROM INDUSTRY SRL  se ocupa cu comercializarea produselor in domeniul materialelor de constructii, importul si distributia acestor produse acoperind astfel diverse ramuri precum constructii civile, confectii metalice, hidroizolatii, termosistem de fatade, amenajari interioare, tamplarie PVC si aluminiu, mobilier si prelucrarea lemnului.

MKM CONSULT PROIECT AUDIT SRL a luat fiinta in anul 1997 iar din anul 2005 este membru corporativ ANEVAR. Societatea are ca obiect de activitate evaluarile de proprietati imobiliare si bunuri mobile, evaluare pentru lichidare, pentru fuziuni si divizari, elaborare studii de fezabilitate in vederea contractarii de credite, sprijin in decizii investitionale sau restructurare de societati comerciale.

Din anul 2000 (cand a inceput activitatea propriu-zisa) pana in prezent societatea a elaborat peste 20.000 de rapoarte de evaluare, cele mai multe pentru garantarea creditelor, pentru privatizare (vanzare spatii cu alta destinatie si terenuri de catre primarii), dar si evaluari pentru divizare, reevaluarea imobilizarilor corporale, raportari financiare sau pentru consilierea unor clienti privati in scopul vanzarii sau cumpararii de proprietati imobiliare sau actiuni.

Societatea are in portofoliu peste 1500 clienti persoane juridice.

Societatea este agreata de marea majoritate a bancilor in mod direct sau ca subcontractant al unor societati cu renume: EXIMBANK ROMANIA, ALPHA BANK ROMANIA, OTP BANK ROMANIA, CEC BANK, BRD GROUPE SOCIETE GENERALE, PATRIA BANK.

RODNIC a pornit ca și producător de pui de o zi și pui de carne pentru abator, au ferme de reproducție și stație de incubație și, având o bună experiență în domeniu, oferă cele mai potrivite recomandări pentru ca puii să crească mari și sănătoși. Totodată, pun la dispoziție toate furajele și nutrienții necesari.

Magazinele Rodnic sunt destinate îngrijirii animalelor domestice. Stocurile cuprind furaje, soluții pentru sănătatea animalelor, hrănitori și adăpători, scule și utilaje și pomi fructiferi.

ROSAVIS PROD SRLObiectivele și misiunea acestora sunt asigurarea sănătății animalelor , factor determinant pentru sănătatea oamenilor, obținând cu această mentalitate presigiul pe această piața.

Misiunea companiei este de continua să fie partenerii de încredere ce livrează doar calitate. Atât produsele furnizate cât și echipamentele utilizate, folosite aduc un plus de valoare în favoarea calității.

Viziunea Rosavis are la bază dorința de a fi lideri pe piață în acest domeniu, în condiții de maximă eficiență, orientându-se spre îndeplinirea cu succes a trei principii: grija pentru animale, performanta, respect pentru oameni.

Ferma Rosavis a fost înființată în anul 2007, când s-au achiziționat cele 18 hale pentru creșterea de pui. axându-se pe o creștere sănătoasă a puilor pentru abatorizare. Pentru că  Romavis dorește să livreze calitate, puii au parte de cele mai bune condiții de creștere, lucru care se reflectă în rezultatul final – o carne sănătoasă și gustoasă.

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.

Greenfield Club Bâalad