Image Alt

Padbol Romania

Turneul Munteniei a fost ultima etapă a campionatului național de padbol din acest an, și a fost organizat în premieră de Clubul Sportiv Padbol Giurgiu, sub tutela Federației Române de Padbol.

“A fost un turneu reușit, m-am implicat  foarte mult pentru ca să iasă un eveniment de calitate. și sperăm ca federația să ne acorde an de an această posibilitate. Cu privire la rezultate, jucătorii mei au fost puternici, au jucat din nou în finală, iar faptul că am avut o echipă din Giurgiu și în finala mică a fost extraordinar. A fost un turneu cu jucători puternici, jucători convocați la lotul național ”,  Valentin Andrei, președintele CS Padbol Giurgiu.

rezultate

Iată rezultatele Turneul Munteniei 2023,  la care au participat cele mai bune echipe de la două cluburi din Bucuresti, Craiova, Rădăuți, Târgoviște, și bineînțeles, Gurgiu.

Loc 1 Olivian Surugiu/Victoraş Popescu , CS Flux Arena Craiova

Loc 2 Gabriel Turnea/ Mugurel Vrabie, CS Padbol Giurgiu

 Loc 3 Deaconescu Gabriel/ Paciucă Andrei, CS Padbol Arena

Loc 4 Ioniță Dragoş/Ion Mihai, CS Padbol Giurgiu

declarații jucători

“Am incercat să fim concentrați pe tot parcursul meciului, să nu le dăm șansa să revină, pentru că sunt niște jucători foarte buni, care doar ce au câștigat Cupa României la Padbol, declară Victoraș Popescu, campion național și internațional, desemnat din nou MVP-ul turneului.

Așteptările au fost mari, eu zic că nu am dezamăgit. După câștigarea Cupei României știam clar că celelalte echipe vin cu ambiția să ne învingă. Echipa care a meritat, a câștigat, mă bucur pentru ei dar și pentru noi- Gabriel Turnea, vicecampion al turneului și campion al Cupei Romaniei 2023

“Locul trei este pentru noi o realizare, am fost și mai bine, am fost și mai rău, important estă ca am participat și ca avem puterea să ținem fruntea sus”, ne spune Deaconescu Gabriel, campion al Turneului Moldovei din luna august.

Plasați pe locul 4, Ioniță Dragoș și Ion Mihai au facut pentru prima oară echipă împreună, iar rezultatul le-a depășit așteptările. “Nu mă așteptam să batem echipe foarte bune, obiectivul nostru a fost să ieșim din grupe”, declară Mihai, cel mai tânăr jucător al turneului și care a primit o distincție de merit pentru rezultatele sale la prima participare.

Elisabeta Gherghișan, președintele Federației Române de Padbol

“Prin competițiile noastre încercăm să motivăm tot mai mulți tinerii să se implice în activități sportive, încurajându-i să-și exploreze talentele și să se implice activ în comunitatea lor. Iar beneficiile pe termen lung nu vor întârzia să apară. Apreciez eforturile, pasiunea și dedicarea jucătorilor, precum și implicarea activă a președinților de club. Pentru că ei sunt cei care fac posibile deplasările echipelor chiar și de la distanțe foarte mari, cum este exemplul clubului din Rădăuți, prezență constantă de în ultimii 3 ani. Consider că acest eveniment a adus în Giurgiu nu doar o competiție acerbă, ci și oportunitatea de a promova valoarea sportului și a spiritului competitiv în comunitatea locală.

Felicitări organizatorilor, precum și tuturor celor care i-au susținut, i-au ajutat, și au creat posibilitatea organizării unei prime competiții naționale de padbol la Giurgiu”.

 

Next stop, Campiontul Mondial de Padbol brazilia 2023

Pentru Federația Română de Padbol urmează cel mai important eveniment al anului, Campionatul Mondial de Padbol din Brazilia, 9-12 noiembrie, găzduit in Santos, Sao Paolo, orașul faimosului Pele. Antrenorii și federația vor alege în zilele următoare 3 jucători care să reprezinte țara noastră peste ocean.