Image Alt

TURNEUL OLTENIEI 2021

TURNEUL OLTENIEI 2021

PERIOADA DESFASURARE :  17-18 iulie 

LOCAȚIE  – Baza Sportivă Flux Arena Craiova

 

Turneul Olteniei, aflat deja la a doua ediție, va avea parte de o organizare de excepție. Transmisiunea integrală produsă de catre OlteniaTV va preluată ulterior de toate rețele sociale ale Padbol România și cluburilor participante, precum și de presa locala și naționala.

Iar miza este și ea provocatoare, respectiv păstrarea trofeului în Bănie! Pentru că, pentru cei care nu au aflat, primul Turneu Național al Olteniei, turneu de tip Open, a fost caștigat de cea mai buna echipă a clubului Flux Arena din Craiova, compusă din Olivian Surugiu ( fost fotbaliust al Craiovei),  Laurențiu Dinuică și Victoraș Popescu.

Iată ce declară aceștia despre implicarea lor în fenomenul Padbol, precum și părerea unuia dintre cei mai iubiți foști fotbaliști craioveni ai generației de aur, actualul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu!

 

 

 

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.