Image Alt

TURNEUL OLTENIEI 2021

TURNEUL OLTENIEI 2021

PERIOADA DESFASURARE :  17-18 iulie 

LOCAȚIE  – Baza Sportivă Flux Arena Craiova

După succesul avut la Turneul Bucovinei, eveniment național care a deschis seria celor programate pentru 2021, începem pregătirile pentru TURNEUL OLTENIEI!!!

Acesta face parte din cele 4 turnee naționale din cadrul Romanian Padbol Tour – organizate de Asociația Română de Padbol în parteneriat cu cluburile ce găzduiesc aceste evenimente naționale – alături de Turneul Bucovinei, Turneul Moldovei, și Cupa României (CSN Lia Manoliu-Arena Națională,Bucuresti,1-2 octombrie).

Jucători din toate colțurile țării vor lua cu asalt Craiova, iar spectacolul va fi la el acasă, fiind asigurat de minim 16 echipe din Craiova, Cluj , București, Timișoara, Giurgiu, Bârlad, Targoviște, Rădăuți, Cugir, Galați, Sighișoara, etc.  Ambițiile sunt marii, miza este și ea provocatoare, respectiv păstrarea trofeului în Bănie!

Pentru că, pentru cei care nu au aflat încă, primul Turneu Național al Olteniei (2020) a fost caștigat de cea mai buna echipă a clubului Flux Arena din Craiova, compusă din Olivian Surugiu (fost fotbalist al Craiovei), Laurențiu Dinuică și Victoraș Popescu, iar finala Turneului Bucovinei a fost 100% oltenească, pe primele două locuri poziționându-se Surugiu Olivian & Popescu Victoraș și Dinuică Laurențiu & Mihai Petre.

Turneul Olteniei se bucură de o atenție sporită, atât din partea faniilor padbol , dar și din partea sponsorilor. Turneul va fi transmis live de către postul de leleviziune Oltenia TV, atât pe TV, youtube, dar și pe facebook, de unde toate cluburile din țară le vor putea prelua și redistribuii evenimentul în mediul online. Turneul debutează sâmbată cu meciurile din grupe , urmând ca duminică să se dispute fazele eliminatorii. Câștigatorii vor fi premiați cu medalii, cupe și trofee, dar si cu premii în bani în valoare totală de 1.000 euro.

Turneul Olteniei va fi organizat de către Flux Arena Craiova împreună cu Asociația Romana de Padbol, bucurându-se de susținerea sponsorilor:  SuperBet, Everpro Bucuresti, Kraft Paints, Feronaria Arad, Electro-Flux Craiova, Ascet Craiova , Oltenia TV , TomPack Craiova, Alexandrion Group, Mall Electroputere Craiova.

Iată ce declară campionii noștri despre implicarea lor în fenomenul Padbol, precum și părerea unuia dintre cei mai iubiți foști fotbaliști craioveni ai generației de aur, actualul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu!

https://www.youtube.com/watch?v=RTqDIaxv8sk&t=7s

EXPUNERE PARTENERI

✅ Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

✅ ROMANIAN PADBOL TOUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.