Image Alt

Padbol Romania

Într-un spectacol incendiar desfășurat în terenul de Padbol, sau întâlnit, duminica, 25 februarie, câștigătoarele Campionatului National și Cupei României pa Padbol. Echipa C.S. Padbol Giurgiu a demonstrat un nivel de performanță impresionant, adjudecându-și, dupa Cupa României 2023, un alt titlu mult dorit în finala Supercupei României. Într-un meci extrem de disputat, giurgiuvenii au reușit să se impună în fața echipei C.S. Flux Arena Craiova, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4, într-o confruntare ce a necesitat desfășurarea a trei seturi.

Cu o combinație letală între abordare strategică și joc solid, duo-ul format din Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel și-a impus stilul de joc în fața adversarilor lor, Popescu Victoras și Ciobanu Razvan. Atmosfera a fost tensionată pe întreg parcursul meciului, iar jucătorii  ambelor echipe au arătat o pasiune și o determinare extraordinară în fiecare moment. Fiecare mișcare, fiecare pas a fost calculat cu precizie pentru a obține victoria. În ciuda unei reveniri puternice a echipei adverse în al doilea set, giurgiuvenii au reușit să-și recupereze avantajul și să se impună în decisiv.

Această victorie remarcabilă nu este doar un moment de glorie pentru echipa C.S. Padbol Giurgiu, ci și o confirmare a talentului și dedicării jucătorilor. Într-un gest de recunoaștere a performanței lor excepționale, presedintele Federației Române de Padbol Elisabeta Gherghișan, prezentă la eveniment, le-a înmânat câștigătorilor trofeul Supercupei, precum și importante recompense financiare.

Cu această victorie strălucitoare, echipa C.S. Padbol Giurgiu marchează un nou punct de referință în palmaresul său și continuă să inspire pasiune și excelență în lumea Padbolului din România. Victoria obținută este o recompensă  și pentru eforturile lui Valentin Andrei, președintele clubului, care se preocupă permanent de participarea echipelor giurgiuvene la toate competițiile naționale, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea Padbolului în regiune.

Surugiu, indisponibil din cauza unei accidentări, nu a putut să contribuie la meciul decisiv

Cu toate acestea, rămâne o întrebare fără răspuns: cum ar fi evoluat rezultatul dacă echipa clubului Flux Arena ar fi putut conta și pe contribuția lui Olivian Surugiu, renumitul jucător care, alături de Victoraş Popescu, a adus României titlul suprem de campioană mondială cu doar trei luni în urmă. Surugiu a fost ținut în afara terenului de o accidentare, iar absența sa ar fi putut să facă diferența în această importantă partidă.

Ce va urmă? În luna martie, Federația Română de Padbol, cu susținerea Agenției Naționale Pentru Sport, va deschide oficial anul competițional 2024, de aceasta data  nu cu una, ci cu 2 ligi competiționale. Festivitatea de deschidere va avea loc chiar în baza sportivă Flux Arena, ai cărei jucători au declarat că îi așteaptă pe giurgiuveni să își ia revanșa, și să demonstreze că sunt demni de titlul suprem în noul sezon.