Image Alt

Padbol Romania

PADBOL, sportul cu cea mai rapida dezvoltare la nivel mondial, da startul Turneului de selectie pentru Mondial 2016, Uruguay! 

Prima etapa: 26-27 martie. Fii printre primii si antreneaza-te pentru Mondial!

Turneul de selectie se va desfasura in perioada matie-august 2016, la terenurile din Parcul Herastrau, in Bistrita, in alte cateva orase, precum si … SURPRIZA!.. In 3 locatii care se vor deschide in curand chiar in Bucuresti!

De asemenea, in luna iulie, printr-un parteneriat pe care il vom anunta ulterior, padbol va fi prezent la Galati, in cautare de talente care sa ne ridice show-ul la fileu la Mondial

Padbol, denumit popular “tenis cu piciorul intre pereti de sticla”, incepe sa prinda contur si se transforma intr-un fenomen, urmand ca in acest an multe alte terenuri sa apara la nivel national!

In noiembrie participam la primul Mondial! Cine va face parte din nationala care ne va reprezenta? Poti fi chiar TU,  prietenul TAU sau prietena TA! Pentru ca DA, vom participa si cu echipa de padbol feminin!

Competitia este pentru toti, asa cum este si Padbolul! Va asteptam sa va inscrieti pe site, facebook sau la telefon 0740255814

 

P

Post a Comment