Image Alt

TURNEUL BUCOVINEI 2022

TURNEUL BUCOVINEI 2022

Turneul Bucovinei

9-10 iulie, Baza Sportivă Campo di Medici, Rădăuți

În  weekendul 9-10 iulie, Baza Sportivă Campo di Medici Rădăuți organizează, pentru a doua oară, Turneul Bucovinei la Padbol. Este vorba de cel de-al treilea eveniment național al acestui an, turneul național de tip Open, parte integrantă din marele circuit Romanian Padbol Tour.

Turneele Olteniei și Banatului la Padbol, organizate în lunile aprilie și mai, au fost la randul lor monitorizate și apreciate în peste 50 de articole de presă, precum si  tranmisiuni live și intervenții in emisuni de specialitate.

Turneul Bucovinei aduce la Rădăuți jucători participanți din diferite colțuri ale țării. Sunt așteptați participanți din București, Craiova, Timișoara, Giurgiu, Cugir, Bârlad, Brașov, Iași, Târgoviște, Ploiești.

Circuitul Romanian Padbol Tour, aflat deja în cel de-al treilea an de existență, ne oferă certitudinea ca vom avea parte de un spectacol sportiv deosebit, cum doar la padbol poți vedea!

 

Primul Turneu al Bucovinei (2021) la padbol, adjudecat de fotbaliști

La prima ediție a Turneului Bucovinei la Padbol (2021)au fost prezenți din partea conducerii orașului primarul și viceprimarul Tarevici Cirpian, Administratorii Bazei Sportive Campo di Medici, Irinel Nanu, Lucian Nanu și Daniel Biholari au dat startul competiției alături de Președinta Padbol România, Elisabeta Gherghișan.

După două zile de confruntări în grupe și sferturi, semifinalele și finalele au fost absolute incendiare. Pe locul întâi s-a clasat echipa formată din Surugiu Olivian (fost fotbalist al Universității Craiova) și Popescu Victoraș. Vicecampionii turneului au fost Laurențiu Dinuică și Mihai Roman, binecunoscut fotbalist, actual jucător al FC Botoșani.

Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel (Giurgiu), medaliați cu bronz, vin în acest an hotărâți să câștige titlurile de campioni naționali!

Partenerii Turneului Bucovinei

Joma Sport, partener tehnic Padbol România, susține din acest an evenimentele naționale prin echipamente sportive de înaltă calitate.Alexandrion Group, partenerul permanent al competițiilor și evenimentelor Padbol Romania, asigură buna dispoziție a particianților la festivitatea de premiere și nelipsitul party organizat de gazde pentru participanți.

Organizarea și premiile sunt asigurate de  Atlantis Gold, Petrol Euro Tehnic,  RADBURG, Gazon Sintetic by Hattrick Sport.

Mediatizarea evenimentului este asigurată de  Monitorul de Suceava, BucovinaTV, MetropolaTV, Sport Total FM, Presadeazi.ro., și multe alte publicații.

SPORTUL VIITORULUI

Sportul viitorului-SURSA Prosport 

„Apariția relativ recentă a unui nou sport, padbol, a surprins inițial. Provenit din aceeași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, în Argentina, unde nevoia complementară de spectacol a fotbaliștilor a generat, organic, un nou fenomen.

Padbolul are caracteristici totalmente aparte, îmbiând esența corelată a unor sporturi. Padbolul împrumută frumusețea fotbalului și gentilețea tenisului. Padbolul are ritm, tehnică, tactică și strategie. Padbolul are priză la public și este ușor de transmis și la televiziune.
Deja la a doua ediție, Romanian Padbol Tour, organizat de Asociația Română de Padbol în colaborare cu anumite cluburi din țară, pune și în acest an la dispoziția iubitorilor de sport și practicanților de padbol un număr de patru turnee naționale”.