Image Alt

TURNEUL BUCOVINEI 2022

TURNEUL BUCOVINEI 2022

Turneul Bucovinei

8-10 iulie, baza sportivă Campo di Medici, Rădăuți

Ca și în 2021, Baza Sportivă Campo di Medici va fi gazdă primitoare pentru foarte multe echipe din Romania. Si, pentru că turneul va avea loc în plină vară, vor avea parte și de o mini-vacanță, în patria mănăstirilor și a priveliștilor de poveste.

Turneul Bucovinei, sustinut și de autoritățile locale

Ca și la prima sa ediție, ne vom bucura de prezența celor mai de seamă personalități din conducerea orașului. Primarul Bogdan Loghin, va saluta echipele participante, iar celor mai buni dintre ei le va înmâna personal premiile.

În plus, organizatorii vor avea și alți invitați surpriză.

Turneul Bucovinei 2021

După două zile de confruntări în grupe și sferturi, semifinalele și finalele au fost absolute incendiare. Pe locul întâi s-a clasat echipa formată din Surugiu Olivian (fost fotbalist al Universității Craiova) și Popescu Victoraș, iar pe locul doi echipa formată din Laurențiu Dinuică și Mihai Roman (actual jucător al FC Botoșani), ambele echipe reprezentând clubul  Flux Arena Craiova

Locurile trei si patru au fost intens disputate de echipele Padbol Giurgiu 1, formata din Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel, (loc trei), și echipa Padbol Arena1 din București, compusă din Deaconescu Gabriel și Păciucă Andrei. 

Partenerii Turneului Bucovinei

Primăria Municipiului Rădauți, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Baza Sportivă Campo di Medici, cât și parteneri  precum Atlantis Gold, Petrol Euro Tehnic,  Alexandrion Group susțin evenimentul.

BucovinaTV Monitorul de Suceava, Radio Top Suceava, si alte publicatii locale vor asigura promovarea celei de a doua ediții a Turneului Bucovinei.

SPORTUL VIITORULUI

Sportul viitorului-Prosport 

„Apariția relativ recentă a unui nou sport, padbol, a surprins inițial. Provenit din aceeași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, în Argentina, unde nevoia complementară de spectacol a fotbaliștilor a generat, organic, un nou fenomen.

Padbolul are caracteristici totalmente aparte, îmbiând esența corelată a unor sporturi. Padbolul împrumută frumusețea fotbalului și gentilețea tenisului. Padbolul are ritm, tehnică, tactică și strategie. Padbolul are priză la public și este ușor de transmis și la televiziune.
Deja la a doua ediție, Romanian Padbol Tour, organizat de Asociația Română de Padbol în colaborare cu anumite cluburi din țară, pune și în acest an la dispoziția iubitorilor de sport și practicanților de padbol un număr de patru turnee naționale”.