Image Alt

TURNEUL OLTENIEI 2022

TURNEUL OLTENIEI 2022

Turneul OLTENIEI

1-2 aprilie 2022, Baza Sportivă Flux Arena Craiova

Jucători de Liga 1 la Romanian Padbol Tour!

Începând cu 2021, ROMANIAN PADBOL TOUR și-a actualizat nivelul performanțelor! La competițiile din circuitul național s-au înscris jucători de fotbal din Liga 1, precum Mihai Roman, care a făcut spectacol pe terenul de padbol. El a devenit pentru a doua oară vicecampionul Romanian Padbol Tour, alături de coechipierul său Laurențiu Dinuică, primul titlu fiind obținut la Turneul Bucovinei 2021. Titlul de campioană a revenit echipei formate din fostul fotbalist Olivian Surugiu și Victoraș Popescu.

Mihai Roman II, revenire la CSU Craiova! Reghecampf are acum și un vicecampion la padbol în lot: „În fiecare seară visam la clipa revenirii” (gsp.ro)

Turneul Olteniei 2022,  la cea de a treia ediție!

Organizatori
Asociația Romană de Padbol și Baza Sportivă Flux Arena

Ne așteptam la o confruntare strânsă între cele mai bune echipe la nivel național. Sunt așteptațe echipe din București, Craiova, Timișoara, Giurgiu, Baia Mare, Cugir, Bârlad, Brașov, Rădauți, Galați și Târgoviște. Turneul va fi transmis live de Oltenia TV,  comentat de Toni Sorica și animat de interesantele intervenții realizate de Lavinia Pavel.

Turneul Olteniei este cel mai mediatizat turneu de până acum. Acest lucru se datorează și atracției pe care o au fotbaliștii echipelor locale față de padbol.

Fotbaliști de liga 1 susțin echipele din Oltenia!

Jucatorii echipei FCU Craiova, conduși de capitanul echipei Dragoș Albu, au facut spectacol în terenul de padbol.

Și câștigători Supercupei României, jucătorii Universității Craiova, au jucat padbol sub privirile fanilor. Pigliacelli, Markovic, Ofosu și Atanas Trică au transmis succes participanților la Turneul Olteniei la Padbol și i-au urmărit îndeaproape. 

Partenerii Turneului Olteniei 2022

Asociația Română de Padbol și Flux Arena Craiova se bucură și în acest an de sustinerea partenerilor acestui eveniment. 

Flux Arena Craiova, Electro Flux, Electroputere Mall, Alexandrion Group, Ascet, Druckfarben Romania SRL, Kraft, Feroneria, Focus Agency. Comtec 2000 INC, Horoz Electric.

În calendarul competițional al Asociației urmeaza Turneul Banatului ( 27-29 mai), Turneul Bucovinei ( 8-10 iulie) și Cupa României (16-18 septembrie)

PARTENERIATE ROMANIAN PADBOL TOUR

Terenul de Padbol oferă numeroase posibilitați de reclamă, datorită unui numar mare de zone adaptabile pentru bannere, imagini, postere, etc.

ROMANIAN PADBOL TOUR oferă partenerilor posibilitatea permanentă si consistentă de a promova produsele către jucători, suporteri, spectatori sau telespectatori, precum și afișarea permanentă la toate locațiile padbol din România.