Image Alt

Padbol Romania

TURNEUL OLTENIEI 2022

START Romanian Padbol Tour 2022

În weekendul 2-3 aprilie a avut loc primul eveniment Romanian Padbol Tour al anului, Turneul Olteniei– turneu național de tip Open. Acesta a fost orgnizat  de către Asociația Română de Padbol și Baza Sportivă Flux Arena Craiova, iar întregul eveniment a fost transmis în direct de postul de televiziune Oltenia TV.

La turneu au participat echipe la nivel național, în fazele finale disputându-se meciuri strânse între echipele clubului Flux Arena, Surugiu/Popescu/Raducan (locul 1), Dinuică/Ciobanu (locul 2), si echipele din Giurgiu și Cugir, locul 3 si 4, formate din Turnea Gabriel/Vrabie Mugurel și Surd Aurelian/Văsian Ovidiu.

Partenerii Turneului Olteniei 

Partenerii Turneului Olteniei au fost Electro-Flux Craiova, Baza Sportivă Flux Arena Craiova, Alexandrion Group, Oltenia TV, Kraft Paints, Joma Sport Spania, Oltenia TV, Sport Total FM, Metropola TV.

Alexandrion Group, unul dintre cei mai importanți susținători ai valorilor sportive din România, este deja de trei ani alături de noul sport. Binecunoscutele mingi  “Esență de Campion” au fost prezente în ultimii ani in Oltenia, Moldova, Bucovina, precum și la Cupa României la Padbol, organizată la CSN Lia Manoliu, chiar la 100 m de Arena Națională. 

JOMA SPORT-PARTENER PADBOL ROMANIA

Padbol Romania crește în valoare de la an la an, iar acest fapt se reflectă și prin calitatea partenerilor oficiali care i se alătură. Supranumit și sportul spectacol, padbol este un sport foarte dinamic și interesant, dar și foarte vizibil datorită circuitului său național anual Romanian Padbol Tour.

Din acest an, circuitului oficial Romanian Padbol Tour, precum și întregului fenomen sportiv dezvoltat de Padbol România, se alătură un nou partener. De această dată un partener tehnic, Joma Sport Spania. Astfel, toți participanții au fost îmbrăcați în tricouri Joma, iar echipele de pe podium au primit premii din partea partenerului Joma Sport și Padbol Romania.

„Competițiile naționale din circuitul Romanian Padbol Tour au un caracter oficial și sunt organizate la un nivel profesional, oferind respect și apreciere tuturor sportivilor noști. În respect pentru ei, pentru imaginea jucătorului de padbol, am alăturat sportului nostru un partener tehnic puternic precum Joma Sport Spania. Odată cu acest parteneriat important, oferim o linie de echipamente accesibilă tuturor practicantilor la nivel național. Ei își vor putea arăta astfel cu mândrie apartenența la această frumoasă comunitate în plină dezvoltare.”- Elisabeta Gherghisan, Președinte Padbol România.

Mihai Roman nu stă departe de padbol!       

La festivitatea de premiere a participat și Mihai Roman (fotbalist FC Botoșani), cel care, alături de Laurențiu Dinuică a obținut în 2021 doua titluri de vicecampion național Romanian Padbol Tour, la Turneul Bucovinei și al Olteniei. „Pe toată perioada de pauză am practicat acest sport, care m-a acaparat și care m-a prins foarte foarte mult. Padbol capătă din ce în ce mai multă amploare, și cred eu că în scurt timp va ajunge să fie un sport foarte practicat în România”- Mihai Roman

coming next: Turneul Banatului – Premieră națională

Urmează o mare premieră pentru Romanian Padbol Tour – Turneul Banatului. Evenimentul are loc în perioada 21-22 mai, și este organizat de către Asociația Română de Padbol și Baza Spotivă Padbol Timișoara în incinta Shopping City Mall.  

În luna iulie circuitul se mută în Bucovina, la Baza Sportivă Campo di Medici, organizatoarea celei de-a doua ediții a Turneului Bucovinei.

Cupa Românei 2022, cel mai important eveniment al anului, este organizat de catre Asociația Română de Padbol în luna septembrie, pe terenurile Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”- București.

Evenimentele Padbol Romania 2022 însă nu se opresc aici. Sunt așteptate multe alte surprize oferite de cel mai în vogă sport din Romania! Urmărește noutăți despre cel mai nou, dinamic și modern sport din România pe www.padbol.ro, Facebook Padbol Romania, Instagram Padbol Romania.